Κυριακή , 27 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ απ’ τη Χ.Α.! Αφού “ΑΔΕΙΑΣΑΝ” τον Μπαρμπαρούση τώρα το παίζουν υπέρμαχοι της Μακεδονίας…

Νέα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ απ' τη Χ.Α.! Αφού "ΑΔΕΙΑΣΑΝ" τον Μπαρμπαρούση τώρα το παίζουν υπέρμαχοι της Μακεδονίας...


Η Χρυσή Αυγή έχει αποδείξει ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να αντισταθεί στα όσα προδοτικά νομοσχέδια έχουν περάσει από τη βουλή τόσο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όσο και η Νέα Δημοκρατία με το ΠΑΣΟΚ.

Είναι ένα καθαρά συστημικό κόμμα το οποίο απλώς φωναστεί στη βουλή και καταφέρνει πάντοτε όλοι να ασχολούνται μαζί του αντί για τα πραγματικά προβλήματα.

Ενώ δεν είχαν το σθένος καν να υποστηρίξουν τον βουλευτή τους Μπαρμπαρούση, ενώ στην αίθουσα της ολομέλειας τον καταχειροκροτούσαν, τώρα προχωράνε σε νέες κινήσεις εντυπωσιασμού στέλνοντας επιστολές σε ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και ΟΗΕ όπου υποστηρίζουν ότι εάν βγουν κυβέρνηση θα “σκίσουν” τη συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, απέστειλε χθες την επιστολή προς τον ΟΗΕ, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το ΝΑΤΟ, το Ευρωκοινοβούλιο και τις κυβερνήσεις της Γερμανίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και των Σκοπίων στην οποία δηλώνει τα όσα αναφέραμε.

Η διπροσωπία της ΧΑ προκάλεσε και την αντίδραση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, ο οποίος στάθηκε κυρίως στην στάση του κόμματος και το “άδειασμα” προς τον Μπαρμπαρούση:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares