Δευτέρα , 28 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέα ΚΑΤΑΔΙΚΗ για τον Πάνο Καμμένο! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ κατά του Γ. Κουρτάκη…

Νέα ΚΑΤΑΔΙΚΗ για τον Πάνο Καμμένο! ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ κατά του Γ. Κουρτάκη...

Την καταδίκη του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου για συκοφαντίες σε βάρος του δημοσιογράφου και εκδότη των «Παραπολιτικών» Γιάννη Κουρτάκη, αποφάσισε το δικαστήριο.

Συγκεκριμένα, ο κύριος Καμμένος καταδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, για ανάρτηση στην οποία είχε προχωρήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου και εντελώς αυθαίρετα συνέδεσε τον εκδότη με την γνωστή υπόθεση Noor 1.

Η ανάρτηση έγινε έπειτα από δημοσίευμα της εφημερίδας η οποία με στοιχεία αναδείκνυε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές που έκανε ο Πάνος Καμμένος στις αυστριακές Άλπεις στα τέλη του 2017.

Το δικαστήριο απεφάνθη ότι ο κ. Κουρτάκης δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με τις επίμαχες αναφορές του υπουργού, αναγνωρίζοντας ότι ο κ. Καμμένος ενήργησε με ξεκάθαρο στόχο να βλάψει την τιμή και την υπόληψη του εκδότη, έχοντας μάλιστα πλήρη γνώση για το ψευδές της ανάρτησής του.

Ο υπουργός καλείται από τους δικαστές να καταβάλει το ποσό των 15.000 ευρώ νομιμότοκα από την επίδοση της αγωγής και μέχρι ολοσχερούς εξόφλησης. Επιπλέον, το δικαστήριο καταδίκασε τον Πάνο Καμμένο στην καταβολή μέρους των δικαστικών εξόδων του Γιάννη Κουρτάκη (ως ενάγοντος).
tovima.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares