Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Νέα ΕΠΙΘΕΣΗ του Π. Καμμένου στον Ν. Κοτζιά! Τον “ΑΔΕΙΑΖΕΙ”…

Νέα ΕΠΙΘΕΣΗ του Π. Καμμένου στον Ν. Κοτζιά! Τον "ΑΔΕΙΑΖΕΙ"...

Σχεδόν δύο 24ωρα μετά τη βαρύτατη καταγγελία του Νίκου Κοτζιά ότι ο Πάνος Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου ισχυρίστηκε ότι «ο Σόρος χρηματοδοτεί την ελληνική κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους»…

και τη διάσταση που λαμβάνει το θέμα μετά την απόφαση της ΝΔ να ζητήσει την παρέμβαση του Αρείου Πάγου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας με ένα τουίτ υποστήριξε ότι ουδέποτε έκανε τη δήλωση που του αποδίδεται από τον τέως υπουργό Εξωτερικών.

«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου , εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες» έγραψε ο Πάνος Καμμένος κινούμενος στη γραμμή του υπουργού Υποδομών Χρήστου Σπίρζη. «Δεν έχω ακούσει τον Καμμένο να λέει τέτοια πράγματα» επισήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6 όταν ρωτήθηκε αν ισχύει η καταγγελία του Νίκου Κοτζιά για όσα φέρεται να έχε πει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στο υπουργικό συμβούλιο της 16ης Οκτωβρίου.

Την ώρα που τόσο ο Χρήστος Σπίρτζης όσο και ο Πάνος Καμμένος διαψεύδουν τον Νίκο Κοτζιά για όσα υποτίθεται ότι είπε ενώπιον δεκάδων μελών του υπουργικού συμβουλίου ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του τέως υπουργού Εξωτερικών. Ο κ. Κοτζιάς, προτού τοποθετηθεί εκ νέου θα πρέπει να συνυπολογίσει τόσο ότι ο κ. Καμμένος επικαλείται τα πρακτικά από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου όσο και τις μαρτυρίες άλλων υπουργών οι οποίοι αποστασιοποιούνται από τα δημοσίως καταγγελλόμενα περί χρηματοδότησης της ελληνικής κυβέρνησης από το ίδρυμα Σόρος.

Δείτε το επίμαχο βίντεο Κοτζιά

protothema.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares