Σάββατο , 28 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Νέα ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ των Σκοπιανών! ΑΚΥΡΗ πρέπει να θεωρείται η Συμφωνία των Πρεσπών… (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη στιγμή που ούτε η Συμφωνία των Πρεσπών δεν έχει ολοκληρωθεί από την πλευρά των Σκοπιανών, ο Ζόραν Ζάεφ προχώρησε σε μια ακόμη (από τις εκατοντάδες) πρόκληση.

Όπως ανέφερε το σκοπιανό Alfa tv, η κυβέρνηση των Σκοπίων προχώρησε στην αγορά 240.000 καινούργιων διαβατηρίων που αναγράφουν την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Φυσικά μια τέτοια κίνηση δεν θα έπρεπε να είχε γίνει, αφού η τελική ψηφοφορία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του, το σκοπιανό υπουργείο Εσωτερικών της χώρας υποστήριξε ότι «ακόμη και αν οι συνταγματικές αλλαγές ψηφιστούν στις 15 Ιανουαρίου, απαιτείται μια χρονική περίοδος για την αλλαγή των διαδικασιών και τις νομικές αλλαγές, καθώς και την έναρξη ισχύος των τροπολογιών», κάνοντας λόγο για «μεταβατική περίοδο» μέχρι την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών στην πράξη.

Δείτε παρακάτω το σκοπιανό ρεπορτάζ που αποδεικνύει την γελοιότητα της κυβέρνησης Ζάεφ:

Τέλος, δείτε παρακάτω τις χθεσινές αποκαλύψεις του προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικά με τους λόγους που η συμφωνία των Πρεσπών πρέπει ήδη να θεωρείται άκυρη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΣΕΙΣΜΟΣ» του Κ. Βελόπουλου: «Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares