Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ! Ξεσπάει «εμφύλιος» στη ΝΔ! Οι πρώτες δηλώσεις Αντώναρου…

Σε διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου προχώρησε ο Κυριάκος Μμητσοτάκης, μετά την επίθεση του βουλευτή στον Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρώην υπουργός Ευάγγελος Αντώναρος μετά την ανακοίνωση για τη διαγραφή του από τη ΝΔ σχολίασε σε μια ανάρτησή του σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης: «Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα. Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη «τίθεμαι» εκτός κόμματος. Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ’ όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση – με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο. Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ:"Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανηκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλ…

Posted by Evangelos Antonaros on Samstag, 10. Februar 2018

Ωστόσο, ο κος Αντώναρος δεν πτοήθηκε και με νέα ανάρτηση, αποκάλεσε τον κο Γεωργιάδη «μουσαφίρη αντιπρόεδρο»: «Ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μόλις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι «πάρτι στο χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010.» Τουτέστιν: όλα γίνονταν καλά από τον Παπανδρέου και μετά (ενδιαφέρον ε;;;;) κι όλα λάθος μέχρι τη διακυβέρνηση Καραμανλή. Κατ ά τα άλλα αυτός ο κύριος είναι Νεοδημοκράτης… και βάζει τις κυβερνήσεις 2004-2009 (τοτε βουλευτής του ακροδεξιού ΛΑΟΣ ο εν λόγω κύριος) στο στόχαστρο!!!».

Ο μουσαφίρης αντιπρόεδρος μολις είπε στην Γιάννα Παπαδάκου ότι "πάρτυ στο χώρο της υγείας γινόταν μέχρι το 2010." Τουτέσ…

Posted by Evangelos Antonaros on Samstag, 10. Februar 2018

Με τρίτη ανάρτηση του, ο πρώην βουλευτής κάλεσε τον Λευτέρη Αυγενάκη να συγκαλέσει τα αρμόδια όργανα του κόμματος και μέχρι να γίνει αυτό θεωρεί την διαγραφή του «άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική».

Για ενημέρωση: Νωρίτερα σήμερα έστειλα γραπτό μήνυμα στον Γραμματέα κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο τον καλώ να συγκαλέ…

Posted by Evangelos Antonaros on Samstag, 10. Februar 2018

Μάλιστα, με μια φωτογραφία που ανέβασε με τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή, ο κος Αντώναρος έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα…

Posted by Evangelos Antonaros on Samstag, 10. Februar 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares