Σάββατο , 24 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΜΠΑΡΟΥΤΙ μυρίζει η Ανατολική Μεσόγειος! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις μεγάλες δυνάμεις – ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και παίρνουν μέτρα…

ΜΠΑΡΟΥΤΙ μυρίζει η Ανατολική Μεσόγειος! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις μεγάλες δυνάμεις - ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ και παίρνουν μέτρα...

Η κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο μυρίζει μπαρούτι τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα να έχουν μαζευτεί πάνω από 40 πολεμικά πλοία στην περιοχή που ενώνονται τα θαλάσσια σύνορα Ελλάδος και Κύπρου.

Στην περιοχή υπάρχουν πολεμικά πλοία τόσο της Τουρκίας όσο και της Ρωσίας, των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Γαλλίας και της Ελλάδος, αναφέρουν οι Τούρκοι.

Το τουρκικό ναυτικό, στο πλαίσιο των προκλήσεων κατά Ελλάδος και Κύπρου, έχουν δημιουργήσει έναν κύκλο προστασίας του τουρκικού σεισμογραφικού. Έτσι, μέσω αυτού του κύκλου στόχος είναι να μην μπορέσει να το προσεγγίσει η ελληνική φρεγάτα Σαλαμίς.

«Ο πλοίαρχος του σεισμογραφικού Barbaros Hayreddin Pasha διεξάγει έρευνα υπό την προστασία φρεγατών, κορβετών και υποβρυχίων, υπό τη διοίκηση των τουρκικών ναυτικών δυνάμεων. Η περιοχή δράσης της φρεγάτας που ανήκει στην Ελλάδα, η οποία παρενόχλησε το πλοίο του Μπαμπαρός Χαϊρετίν Πασά, περιορίστηκε από τα τουρκικά πλοία», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

Τα τουρκικά ΜΜΕ, όπως είναι φυσικό, συνεχίζουν την προπαγάνδα κατά Ελλάδος-Κύπρου με ψευδείς ειδήσεις με στόχο να επιβάλλουν το μοίρασμα του πλούτου που κρύβεται στην περιοχή.

Εάν η Ελλάδα παραμείνει αδρανής σε αυτή την τεράστια πρόκληση των Τούρκων οι Τούρκοι θα αποθρασυνθούν ακόμη περισσότερο αφού θα το εκλάβουν ως αδυναμία της Ελλάδος. Τα Ίμια είναι ένα πολύ χαρακτηριστικό παράδειγμα του τί θα μας περιμένει…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares