Πέμπτη , 29 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ…

«Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Η ποδοσφαιρική αναμέτρηση στελεχών της ΝΔ κι ομάδας Ρομά είχε σαν μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η σημερινή εμφάνιση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε τα βλέμματα όσων βρέθηκαν στο γηπέδακι του Μοσχάτου, όπου διεξήχθη η φιλική αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του κόμματος κι ομάδας Ρομά, σε μία προσπάθεια άμβλυνσης των κοινωνικών αποκλεισμών.

Μάλιστα με τα δύο τέρματα που σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πήρε την δεύτερη θέση στον πίνακα των σκόρερ της αναμέτρησης, πίσω από τον πρώην αρχηγό της Εθνικής ομάδας κι ευρωβουλευτή, Θόδωρου Ζαγοράκη.

«Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ... «Μπαλαδόφατσα» και σκόρερ ο Κυριάκος Μητσοτάκης! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ...

Tο κείμενο και οι φωτογραφίες είναι από το gazzetta.gr

σχόλιο VoiceNews ‘αρχοντικός’…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares