Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

Μην βιάζεστε, ο χειμώνας… ΔΕΝ έχει φύγει ακόμη! Νέες ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για τις επόμενες ημέρες…

Μην βιάζεστε, ο χειμώνας... ΔΕΝ έχει φύγει ακόμη! Νέες ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ για τις επόμενες ημέρες...


Μην βιαστείτε να αποσύρετε τα χειμωνιάτικα ρούχα… Ο καιρός δεν έχει πει ακόμα την τελευταία χειμωνιάτικη λέξη του και ο Σάκης Αρναούτογλου μας προετοιμάζει για μια πιθανή χειμερινών χαρακτηριστικών, αλλαγή του καιρού, το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου.

Μάλιστα, η επερχόμενη μεταβολή του καιρού που ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στα προγνωστικά μοντέλα, είχε καταγραφεί από τον Σάκη Αρναούτογλου στην μηνιαία εκτίμηση μέσω της αναλογικής πρόγνωσης για τον Μάρτιο.

Αναλυτικά όσα έγραψε στη σελίδα του στο Facebook, ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ.

Τα τελευταία 24ωρα τα παγκόσμια προγνωστικά μοντέλα “ψιθυρίζουν’ ολοένα και πιο δυνατά την εξέλιξη του καιρού που έδινε η αναλογική εκτίμηση ( από τις 28 Φεβ) για το δεύτερο δεκαήμερο του φετινού Μάρτη (κάντε κλικ στις εικόνες)!!

Ο καιρός λοιπόν δείχνει να αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον από το άλλο Σαββατοκύριακο καθώς η καιρική κουζίνα της Ευρώπης δείχνει να “μαγειρεύει” για την περιοχή μας εκτός από ανοιξιάτικα, κατά τόπους πολύ βροχερά και ανεμώδη αλλά πιθανόν και χειμωνιάτικα για κάποιες περιοχές πιάτα!

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουμε λοιπόν τα προγνωστικά στοιχεία των επόμενων δύο-τριών ημερών για να δούμε αν επιβεβαιώσουν την παραπάνω εξέλιξη!

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια όσον αφορά στην εξέλιξη της αναλογικής μηνιαίας εκτίμησης για όλη την περίοδο του φετινού χειμώνα! Η επίδοσή της ήταν όντως κάτι παραπάνω από καλή! 😉

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙΡΟΥ MAΡΤΙΟΥ 2018 ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ: HMEΡ/NIA ΕΚΔΟΣΗΣ 27/2/2018Όσον αφορά στην επίδοση της…

Posted by Σάκης Αρναούτογλου Sakis Arnaoutoglou on Mittwoch, 28. Februar 2018

dokari.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares