Παρασκευή , 14 Ιουνίου 2024
Τελευταία Νέα

ΜΗΝΥΣΗ κατέθεσε ο Αντώνης Σαμαράς στον Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση Novartis! Όλα όσα είπε… (ΒΙΝΤΕΟ)


Με μια σκληρή και σε υψηλότατους τόνους δήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (15.02.2018) ότι καταθέτει μήνυση κατά του πρωθυπουργού για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis.

Ο Αντώνης Σαμαράς τονίζει ότι η μήνυση, για την υπόθεση Novartis, κατατίθεται κατά του Αλέξη Τσίπρα γιατί «με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία». Κάνει λόγο για κακοστημένη σκευωρία και κατηγορίες που «φωνάζουν από μακριά» ότι είναι συκοφαντίες.
«Το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία», λέει ο Αντώνης Σαμαράς. Και σημειώνει πως «ο μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιγνίδι όσων πετούν «λάσπη στον ανεμιστήρα», είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί».

«Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς «Μαδούρο» στην Ελλάδα!», τονίζει ο πρώην πρωθυπουργός και επαναλαμβάνει πως δεν θα κάνει πίσω.
«Δεν θα αρκεστώ να καταπέσει η εναντίον μoυ σκευωρία. Θα το φτάσω ως το τέλος, για να αποκαλυφθεί ποιος την έκανε, ποιοι συνεργάστηκαν μαζί του και γιατί. Εγώ δεν κρύβομαι πίσω από παραγραφές. Αυτοί να δούμε πως θα κρυφτούν».
Και καταλήγει: «Αυτοί που βγήκαν με ψέματα, πολιτεύθηκαν με ψέματα και σήμερα καταφεύγουν σε συκοφαντίες, θα λογοδοτήσουν. Αυτοί που θέλουν να τρομοκρατήσουν τη Δικαιοσύνη, θα λογοδοτήσουν. Την αστική Δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν! Και την Ελλάδα δεν θα την πληγώσουν άλλο! Θα τους πάω ως το τέλος! Και δεν θα γλιτώσουν».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις:

newsit.gr

Shares