Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Τελευταία Νέα

ΜΗΝΥΣΗ κατά της Μέρκελ κατέθεσε το AfD! “ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ η ΕΙΣΑΓΩΓΗ εκατομμυρίων λαθρομεταναστών”… (ΒΙΝΤΕΟ)


Κατάθεση κατά της Γερμανίδας καγκελάριου, Άγκελα Μέρκελ, κατέθεσε το γερμανικό κόμμα AfD λόγω της αθρόας λαθρομεταναστεύσεως που θέτει σε κίνδυνο τη χώρα.

Όπως αναφέρει ο εκπρόσωπος του κόμματος σχετικά με τη νομιμότητα της εισαγωγής λαθρομεταναστών από τη γερμανική κυβέρνηση: “δεν δικαιολογεί ούτε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση – ως εκτελεστικό κλάδο – να μπορεί να θέσει σε αμφισβήτηση τα θεμέλια του γερμανικού κράτους με το να προσκαλέσει την μαζική μετανάστευση εκατομμυρίων ανθρώπων, προκαλώντας δισεκατομμύρια σε δαπάνες, κάτι που η κυβέρνηση ούτε προτίθεται να αλλάξει, ή τουλάχιστον να εξετάσει ότι έτσι μπορεί να αλλάξει ολόκληρο το κοινωνικό σύστημα”.

Στη συνέχεια κάνουν δριμεία επίθεση στην ίδια τη Μέρκελ λέγοντας πως: “Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεσμεύεται από το νόμο και την τάξη. Αυτό είναι απολύτως σαφές. Αυτή είναι η κατανομή της εξουσίας. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να πει, τώρα διαπιστώνουμε ότι κάποιος νόμος είναι βολικός και κάποιος άλλος λιγότερο βολικός. Όχι, δεν υπάρχει κανένας δικτάτορας καγκελάριος. Ο καγκελάριος πρέπει να ακολουθεί το νόμο και την τάξη. Εδώ πρόκειται για μια βασιλεία της αυθαιρεσίας, για μία βασιλείας της ανομίας και κάτι τέτοιο δεν είναι συμβατό με το σύνταγμα”.

Δείτε τα όσα ανέφερε ο εκπρόσωπος του AfD για τη μήνυση που κατατέθηκε στα μέσα Απριλίου:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares