Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ; Γυναίκες έβαλαν μπέικον στα πόμολα της πόρτας ενός τζαμιού ενώ προσεύχονταν οι μουσουλμάνοι! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ…

ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ; Γυναίκες έβαλαν μπέικον στα πόμολα της πόρτας ενός τζαμιού ενώ προσεύχονταν οι μουσουλμάνοι! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

Κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει 2 γυναίκες να βάζουν μπέικον στην είσοδο ενός τζαμιού και να χύνουν αλκοόλ στο εσωτερικό του κτιρίου. Στην συνέχεια έφυγαν από εκεί γελώντας.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα κοινωνικά δίκτυα δείχνει τις 2 γυναίκες να καταγράφουν τους εαυτούς τους καθώς έχουν βάλει στόχο το τζαμί Μαντίνα και το Ισλαμικό Κέντρο στο Μείζον Μάντσεστερ.

Οι γυναίκες φαίνονται να αφήνουν κάτι που μοιάζει με μπέικον στα πόμολα της πόρτας του τζαμιού και μετά να φεύγουν γελώντας υστερικά.

Την ίδια στιγμή που οι γυναίκες έκαναν την “πλάκα” τους μέσα από το κτίριο ακούγονταν οι προσευχές των πιστών.

Οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες έχυσαν αλκοόλ στο εσωτερικό του κτιρίου και έβαλαν ερωτικά βοηθήματα στο γραμματοκιβώτιο.

Οι γυναίκες που εμφανίζονται στο βίντεο φοράνε καπέλα του μπέιζμπολ και μια από αυτές κρατάει κάτι που μοιάζει με ερωτικό βοήθημα και μια κολλητική ταινία.

Λέγεται ότι το τζαμί έχει ενημερωθεί για το περιστατικό και ετοιμάζεται να το καταγγείλει στην αστυνομία. “Οι άντρες με τα μαύρα φαίνονται να βρίσκονται σε αποστολή. Δείτε αυτό και θα δείτε το αριστούργημα στο τέλος”, ακούγεται να λέει η μια από τις 2 κοπέλες.

tilestwra.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares