Κυριακή , 14 Απριλίου 2024

Με αυτές τις δύο λέξεις θα αναβαθμίσετε δωρεάν τη θέση σας στο αεροπλάνο…

Υπάρχουν διάφορα κόλπα που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς για να πετάξει λίγο πιο άνετα, τα οποία κατά καιρούς μοιράζονται οι αεροσυνοδοί, οι travel bloggers και οι ειδικοί, οι οποίοι επίσης αναλύουν τους καλύτερους τρόπους για να μεταφερθεί κανείς στην first class.Το πιο πρόσφατο προέρχεται από μια γυναίκα που ταξιδεύει συνεχώς και επιμένει πως η χρήση δύο συγκεκριμένων λέξεων είναι πιθανό να μας πάνε κατευθείαν στην first class. Ποιες είναι αυτές; Διαχείριση εσόδων.

Η συγγραφέας Tilly Bagshawe ισχυρίζεται πως υπάρχει μία ξεχωριστή φράση που χρησιμοποιεί για να ζητήσει αναβάθμιση θέσης.

Η Tilly εξηγεί πως εκείνοι που κάνουν καλή διαχείριση εσόδων πρέπει να σιγουρέψουν πως η πτήση είναι κερδοφόρα και θα είναι εκείνοι που θα πουν στα πρακτορεία κρατήσεων τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν. Η συμβουλή της είναι να καλέσετε τις κρατήσεις και να ρωτήσετε: «Έχει η διαχείριση εσόδων ανακοινώσει θέσεις first class για αναβάθμιση μιλίων;»

«Όταν λένε όχι,» είπε, «ζητήστε τους να τσεκάρουν ή να σας περάσουν στη γραμμή της διαχείρισης εσόδων έτσι ώστε να ρωτήσετε το πότε θα τις ανακοινώσουν, όπως και το πόσες θέσεις έχουν μείνει». Μετά, απαντήστε ευγενικά κάπως έτσι: «Δεν έχετε πουλήσει 20 θέσεις; Γιατί δεν τις ανακοινώνετε;»Η Tilly ισχυρίζεται πως χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο έχει 100% επιτυχία στο να πάρει αναβάθμιση στη θέση της.

 

 

Shares