Δευτέρα , 18 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Μεγάλη ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ στη Μαγνησία! Πλημμύρες στο Πήλιο και επιχειρήσεις της πυροσβεστικής…


Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και των τοπικών Αρχών προκάλεσε η κακοκαιρία που πλήττει τη Μαγνησία, όπου λόγω της έντονης βροχόπτωσης…

δημιουργήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα και υπήρξαν πολίτες που ζήτησαν να μεταφερθούν σε ασφαλέστερα σημεία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική, λόγω της έντονης βροχόπτωσης και της συσσώρευσης υδάτων στις περιοχές Κανάλια και Κερασιά έχουν κινητοποιηθεί 40 πυροσβέστες με 17 οχήματα για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Μέχρι στιγμής έχουν μεταφερθεί έξι άτομα σε ασφαλή σημεία.

Όπως αναφέρει το e-volos.gr, μεγάλα προβλήματα καταγράφονται και στο Κεραμίδι του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Το βασικό πρόβλημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας στο Radio Marconi, είναι ότι φούσκωσε και μάλιστα σε επικίνδυνο βαθμό ο χείμαρρος Κερασιώτης. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, όταν ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι εγκλωβίστηκε στον χείμαρρο Κερασιώτη, με αποτέλεσμα να στηθεί άμεσα επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού.

Στις προαναφερόμενες περιοχές έχουν πλημμυρίσει σπίτια, με τους άνδρες της Πυροσβεστικής να δίνουν μάχες για να καταφέρουν απαντλήσεις υδάτων, συνεπικουρούμενοι και από μηχανήματα του δήμου αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων.
pontos-news.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares