Τρίτη , 20 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Μεγάλη η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ της FIFA για την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου…

Μεγάλη η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ της FIFA για την εικόνα του Ελληνικού ποδοσφαίρου...

Την δυσαρέσκεια της FIFA, για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο εκπρόσωπός της, Χέρμπερτ Χούμπελ, στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, στη μεταξύ τους συνάντηση στην Αυστρία.

Η συζήτηση κινήθηκε αναφορικά με τα προβλήματα που ταλαιπωρούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και στόχος είναι να βρεθούν οι λύσεις εκείνες, προκειμένου να αποφευχθεί η ποδοσφαιρική απομόνωση της χώρας μας.

Όπως τόνισαν από την ΕΠΟ, το πρωτάθλημα ξεκινάει εκ νέου με μόλις μια εβδομάδα διακοπή, μετά από συμφωνία ανάμεσα στις ΠΑΕ γύρω από τις προτάσεις που κατέθεσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης. Ο Βαγγέλης Γραμμένος προσπάθησε να πείσει τον Χούμπελ, πως θα γίνουν πράξη όλα όσα έχουν αποφασιστεί προς τη σωστή κατεύθυνση.

Δυσαρέσκεια για το πειθαρχικό κομμάτι
Ο εκπρόσωπος της FIFA από τη μεριά του αποκάλυψε πως υπάρχει μια απογοήτευση για τη γενικότερη προσέγγιση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο πώς αναπτύσσεται. Επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στο πειθαρχικό κομμάτι λέγοντας πως δεν έχει αλλάξει τίποτα επί της ουσίας και υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων.

Μάλιστα φέρεται να ζήτησε να επιβληθούν αυστηρές ποινές για το παιχνίδι της Τούμπας, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που διεκόπη, σε όσους ελέγχονται πειθαρχικά. Πάντως το συμπέρασμα της χθεσινής συνάντησης ήταν πως η εισήγησή του για την χώρα μας στη FIFA θα είναι μάλλον αρνητική, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και σήμερα.

Οι όποιες αποφάσεις παρθούν σήμερα, θα ανακοινωθούν από τον Βαγγέλη Γραμμένο στο συμβούλιο της ΕΠΟ την Πέμπτη και οι επόμενες ώρες φαίνεται να είναι κρίσιμες για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.
athina984.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares