Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ: Ελέγχους ΠΑΝΤΟΥ και πίσω! ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ…

ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ: Ελέγχους ΠΑΝΤΟΥ και πίσω! ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ...


Μια μεγάλη ευκαιρία ευκαιρία έχει παρουσιαστεί για την Ελλάδα, την οποία εάν εκμεταλευτεί θα μπορέσει να κάνει σκληρά αντίποινα για την ομηρία των δύο Ελλήνων αξιωματικών.


Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το xanthinews.gr, γεωπόνοι ελεγκτές της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Έβρου κατά τους μήνες Δεκέμβριο 2017, Ιανουάριο και Φεβρουάριο 2018, στο τελωνείο Κήπων προέβησαν στη δέσμευση και απόρριψη φορτίων με προϊόντα προέλευσης Τουρκίας, συνολικής ποσότητας 63 τόνων περίπου, μετά από τακτικούς και έκτακτους ελέγχους που πραγματοποίησαν.

Όπως πολύ σωστά έχει προτείνει ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, η Ελλάδα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει πολύ έξυπνα αυτό της το δικαίωμα για να κάνει οικονομικό πόλεμο στο καθεστώς του Ερντογάν.

Εάν οι έλεγχοι αυτοί ενταθούν και τον Μάρτιο κατασχεθούν άλλοι 50-100 τόνοι Τουρκικών τροφίμων οι γείτονες θα αντιληφθούν ότι με την Ελλάδα δεν τους παίρνει να παίζουν παιχνίδια.

Ακούστε την ολοκληρωμένη πρόταση του Κ. Βελόπουλου όπως την είχε πρόσφατα αναπτύξει στην εκπομπή Κόντρα και Ρήξη (στο 18ο λεπτό):

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares