Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Τελευταία Νέα

Μαριάννα Τόλη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της ηθοποιού…

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε σε συγγενείς φίλους και συνεργάτες ο θάνατος της Μαριάννας Τόλη. Η αγαπημένη ηθοποιός που απολαμβάναμε τα τελευταία χρόνια σε αξιόλογες παιδικές και όχι μόνο παραστάσεις, πέθανε νικημένη από τον καρκίνο.

Άφησε όμως πίσω της πλούσιο καλλιτεχνικό έργο. Η καλή της φίλη και συνεργάτιδα Σία Κοσκινά την αποχαιρέτησε με τον πιο γλυκό και συγκινητικό τρόπο λέγοντας και πότε θα της πουν όσοι την αγάπησαν το τελευταίο αντίο. Σύμφωνα με την Σία, η κηδεία της Μαριάννας Τόλη, θα γίνει την Δευτέρα στις 11 το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο της Αθήνας.

«Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P» έγραψε η Σία Κοσκινά αποχαιρετώντας για πάντα την αγαπημένη της Μαριάννα.

View this post on Instagram

Η τέχνη από σήμερα, θρηνεί για την απώλεια ενός σπουδαίου και εμπνευσμένου ανθρώπου, στυλοβάτη του μουσικού θεάτρου, την αγαπημένη μας Μαριάννα Τόλη…Χάρη στην ατέρμονη αγάπη της για τα παιδιά και τους ανθρώπους και μέσα από την δημιουργική γραφή της-σηκώνοντας παράλληλα όλο τον όγκο της παραγωγής αμέτρητων μουσικών, θεατρικών έργων- το μιούζικαλ στη χώρα μας, δεν είναι πια το ίδιο! Τη Δευτέρα το πρωί στις 11, θα αποχαιρετήσουμε την αγαπημένη μας στο Α’ Νεκροταφείο…R.I.P

A post shared by School Of Pmtp by Sia Koskina (@pmtpbysiakoskina) on

tlife.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares