Δευτέρα , 21 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

«Μακεδονικές» ντομάτες! Ο Ντιμιτρόφ τις τάζει στους Ευρωπαίους με τις ευλογίες της Ελλάδας…

«Μακεδονικές» ντομάτες! Ο Ντιμιτρόφ τις τάζει στους Ευρωπαίους με τις ευλογίες της Ελλάδας…

Η εκμετάλλευση του ονόματος «Μακεδονία» από τους γείτονες Σκοπιανούς, συνεχίζεται. Με την ευλογία πια και της ελληνικής κυβέρνησης.

Στις 28 και τις 29 Ιουνίου, οι ηγέτες των κρατών μελών της Ε.Ε. συναντώνται ξανά στις Βρυξέλλες. Ένα από τα θέματα που θα συζητήσουν θα είναι και η διεύρυνση της Ένωσης, με τα Σκόπια, μετά τη συμφωνία με την Ελλάδα για το όνομα, να περιμένουν να πάρουν ημερομηνία έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας, Νικολά Ντιμιτρόφ, θα προσφέρει κέρασμα στους Ευρωπαίους, «μακεδονικές» ντομάτες, όπως διεμήνυσε ο ίδιος με ανάρτηση του στο facebook.

«Η πιο νόστιμη ντομάτα στον κόσμο! Όποιος υποστηρίξει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ‘Μακεδονίας’ με την Ε.Ε. την ερχόμενη εβδομάδα, του υποσχόμαστε να του στείλουμε ένα φρέσκο πακέτο ‘μακεδονικές’ ντομάτες με το ταχυδρομείο».

Највкусниот патлиџан на светот, без конкуренција! Која земја застане зад Македонија следнава недела, ќе ви праќаме македонски јабучар патлиџан по брза пошта 🙂

Gepostet von Nikola Dimitrov am Sonntag, 24. Juni 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares