Πέμπτη , 24 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε αν έχετε ΚΕΡΔΙΣΕΙ…

Λοταρία αποδείξεων: Δείτε αν έχετε ΚΕΡΔΙΣΕΙ…

Έγινε λίγα λεπτά μετά τις 18.00 η κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ. Και σε αυτή τη μηνιαία κλήρωση 1.000 τυχεροί φορολογούμενοι θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά θα μοιραστούν 1.000.000 ευρώ.

Η κλήρωση του Φεβρουαρίου αφορά τις συναλλαγές που έγιναν ηλεκτρονικά ή με πλαστικό χρήμα μέσα στον Ιανουάριο του 2018.

Πώς θα δείτε αν κερδίσατε
Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση www.aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις» για τα αποτελέσματα, αλλά και να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Οι λαχνοί έχουν ήδη ανέβει και μπορείτε να τους δείτε με τους κωδικούς του Taxis.

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Υπενθυμίζεται ότι τα 1.000 ευρώ, εφόσον κερδίσατε, είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

news.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares