Τρίτη , 28 Ιανουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Λιοντάρια «πιάστηκαν» σε πονηρές στιγμές και οι αντιδράσεις του αρσενικού τα λένε όλα!

Μπροστά σε ένα αναπάντεχο αλλά εξόχως συναρπαστικό θέαμα βρέθηκε ένας φωτογράφος κατά τη διάρκεια σαφάρι στο Εθνικό Πάρκο Μάρα της Κένυας.

Ο 55χρονος Βάασλαβ Σίλνα βρισκόταν εντός του ειδικού τζιπ που μεταφέρει τους τουρίστες, όταν ο οδηγός σταμάτησε απότομα το όχημα, δείχνοντας στους υπόλοιπους επιβαίνοντες δύο λιοντάρια που βρισκόντουσαν σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων.

Κι ενώ όλα έδειχαν ότι τα δύο μέλη της αγέλης απλώς απολάμβαναν τον ήλιο του μεσημεριού, τότε τα πράγματα πήραν μία ελαφρώς πιο αισθησιακή τροπή.

Πιο συγκεκριμένα, το αρσενικό λιοντάρι αφού άρχισε να βρυχάται, βρέθηκε με ένα άλμα πάνω από την λέαινα, αρχίζοντας να ερωτοτροπεί μαζί της μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών.

Ο Σίλνα κατάφερε να απαθανατίσει τις μοναδικές στιγμές με την κάμερά του, ενώ αυτό που προκάλεσε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν οι μορφασμοί του αρσενικού λιονταριού, το οποίο φαινόταν να απολαμβάνει ιδιαίτερα την συντροφιά της παρτενέρ του.

Να σημειωθεί, τέλος, πως η σεξουαλική πράξη μεταξύ των λιονταριών διαρκεί μόνο μερικά δευτερόλεπτα κάθε φορά, ενώ μπορεί να επαναληφθεί δεκάδες φορές, με διαφορά είκοσι λεπτών η μία από την άλλη.

Κατά τη διάρκεια ενός κύκλου ζευγαρώματος που μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες, το ζευγάρι συνουσιάζεται είκοσι με σαράντα φορές την ημέρα και είναι πιθανό να απέχουν και από το φαγητό.

gazzetta.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares