Δευτέρα , 1 Μαρτίου 2021

ΛΑΒΡΟΣ ΚΑΤΑ Μακρόν και Μέρκελ η Μαρί ΛεΠεν: “Είναι στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της ιστορίας-Οι λαοί δεν θέλουν την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ”…

Σε συνέντευξη σε έναν ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό, η Marine Le Pen απάντησε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με τη νέα κυβέρνηση της Ιταλίας και μίλησε για το μέλλον της Ευρώπης.

Η ηγέτιδα του Εθνικού Μετώπου συνεχάρη τον Matteo Salvini, αρχηγό του πατριωτικού κόμματος Lega Nord και τόνισε ότι η νέα κυβέρνηση είναι επωφελής για μια «Ευρώπη συνεργασίας».

Είπε χαρακτηριστικά: “Μια Ευρώπη συνεργασίας θα κερδίσει από τις νίκες των ανθρώπων όπως ο Orbán στην Ουγγαρία, του Strache στην Αυστρία και του Salvini στην Ιταλία. Πρέπει να αναπτυχθούν τα κινήματα που αρνούνται να ζήσουν κάτω από την αντι-δημοκρατική αποτυχία που είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση”.

Τέλος, η Marine Le Pen σημείωσε πως: «Δεν θέλουμε πλέον οι μη εκλεγμένοι τεχνοκράτες να μας επιβάλλουν τους μετανάστες […] που καταστρέφουν την οικονομία μας. Ο Macron και η Merkel βρίσκονται στη λάθος πλευρά της ιστορίας.
Η ιστορία του κόσμου βασίζεται σε έθνη που θέλουν να διατηρήσουν τη δική τους ταυτότητα και που δεν θέλουν πλέον την ​​παγκοσμιοποίηση».
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares