Σάββατο , 26 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Λάλησαν οι Τούρκοι…Οι ΗΠΑ λένε στηρίζουν & το PKK…

Λάλησαν οι Τούρκοι…Οι ΗΠΑ λένε στηρίζουν & το PKK...

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στηρίζουν τα τρομοκρατικά στοιχεία της ΡΚΚ, με επιβεβαίωση της Ρωσίας,αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας με πρώτη και καλύτερη την Κρατική τηλεόραση TRT

Η Αμερική έχει ιδρύσει τουλάχιστον 20 στρατιωτικές βάσεις στις περιοχές που τελούν υπο των έλεγχο της YPG συριακός βραχίονας της «διαμελιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ΡΚΚ», στην Συρία, ανακοίνωσε η Ρωσία.

Aνώτερος αξιωματούχος από την Επιτροπή Ασφαλείας της Ρωσίας σημείωσε επίσης ότι η Αμερική συνεχίζει την προμήθεια των οπλικών συστημάτων στα τρομοκρατικά στοιχεία της YPG.

Ο Βοηθός Γραμματέας της Διεθνούς Ασφαλείας της Επιτροπής Κρατικής Ασφαλείας Αλεξάντρ Βενεντίκτοφ στις δηλώσεις του σημειώνοντας πώς οι ΗΠΑ εξασφαλίζουν σύγχρονα όπλα στους τρομοκράτες της YPG, δήλωσε …

«Αυτές οι προμήθειες των σύγχρονων όπλων και η στήριξης που παρέχουν έχουν προβοκάρει την επιχείρηση Κλαδί Ελιάς των ΤΕΔ που διεξάγουν στην περιοχή του Αφρίν στην Συρία». Παραπονιούνται οι Τούρκοι!

Σχόλιο: Αν καταλαβαίνουμε σωστά οι Τούρκοι παραπονιούνται γιατί έχουν κολλήσει οι Επιχειρήσεις τους στο Αφρίν γιατι οι Κούρδοι που υπερασπίζονται τα εδάφη τους που έχουν εισβάλει οι Τούρκοι…Επειδή πολεμούν με λιανοντούφεκα και κάθονται να τους σφάξουν οι Πασάδες της Τουρκίας !!
veteranos

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares