Σάββατο , 14 Δεκεμβρίου 2019
Τελευταία Νέα

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ εδώ και χρόνια από τους ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ! Οι ΣΥΡΙΖΑΝ.ΕΛ κωφεύουν…

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι αστυνομικοί στη Λέσβο, τόσο με την κατάσταση των προσφύγων και των παράνομων μεταναστών στο νησί, όσο και με τη στάση που διατηρεί η πολιτεία.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, με ανακοίνωση τους στις 15/3/18 γ Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λέσβου διαμαρτύρεται για τα «πεδία μάχης» ανάμεσα σε αστυνομικούς και μετανάστες και για την απάθεια του ελληνικού κράτους (βλ. ΕΔΩ σχετικό θέμα).

Όμως, δεν είναι η πρώτη φόρα που η Ένωση Αστυνομικών προχωράει σε γραπτή καταγγελία και αναφέρει τα δεκάδες προβλήματα που δημιουργούνται με τους πρόσφυγες.

Σε ανοιχτή επιστολή προς την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων το 2016, οι αστυνομικοί αναφέρουν τα εξής: «Σχεδόν σε καθημερινή βάση έχουμε εξεγέρσεις και συμπλοκές ανάμεσα σε διαφορετικές φυλετικές εθνότητες, τραυματισμούς, φθορές στις κτιριακές εγκαταστάσεις […] Για να μην θρηνήσουμε θύματα είναι επιτακτική ανάγκη η αποστολή διμοιριών» (βλ. ΕΔΩ ολόκληρο το κείμενο).

Αντιλαμβανόμαστε ότι η κυβέρνηση κωφεύει μπροστά στις εκκλήσεις του κλάδου για την ασφάλεια και την ευημερία του νησιού…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares