Πέμπτη , 26 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κούρδος δημοσιογράφος: «Το όνειρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ΔΕΝ είναι ΝΕΚΡΟ»…

Κούρδος δημοσιογράφος: «Το όνειρο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ΔΕΝ είναι ΝΕΚΡΟ»...


Ένας Κούρδος δημοσιογράφος είχε γράψει το 2013 ότι οι Τούρκοι ακόμη συνεχίζουν να ονειρεύονται την επαναφορά της Οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Συγκεκριμένα ο Jalal είχε αναφέρει σε άρθρο του «Το όνειρο της ύπαρξης μιας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν είναι νεκρό για τους Τούρκους».

Ο δημοσιογράφος που ζει στη Γερμανία έγραψε στη συνλέχεια «Το τουρκικό κατεστημένο πιστεύει ότι οι Τούρκοι στη Γερμανία αποτελούν μια πολύτιμη αιχμή του δόρατος για την ανάσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Αυτό που δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί με τη βία τον 15ο αιώνα, θα μπορούσε, όπως πολλοί Τούρκοι πιστεύουν, να γίνει πραγματικότητα στον 21ο αιώνα, στη Γερμανία, στην καρδιά της Ευρώπης.

»Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι δημογραφικά, ενώ η γερμανική αύξηση του πληθυσμού είναι σχεδόν μηδενική, οι Τούρκοι στη Γερμανία έχουν ετήσιο ποσοστό γεννήσεων άνω του 5%.

»Ως εκ τούτου, οι δημογράφοι υποθέτουν ότι μέχρι το 2050 η πλειοψηφία των ανθρώπων που θα ζουν στη Γερμανία θα είναι τουρκικής καταγωγής» καταλήγει ο Κούρδος.

Η αλήθεια είναι ότι όσο περνάνε τα χρόνια τόσο επιβεβαιώνεται αυτή η άποψη. Μόνο που οι Γερμανοί το αντιλήφθηκαν και γι’ αυτό απαγόρευσαν τις προεκλογικές ομιλίες Τούρκων στο έδαφός τους (ευτυχώς)…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares