Παρασκευή , 30 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ! Διαφήμιση-καταπέλτης στους New York Times κατά της πώλησης F-35 στη Τουρκία…

ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ! Διαφήμιση-καταπέλτης στους New York Times κατά της πώλησης F-35 στη Τουρκία…

«Η Τουρκία είναι ένας αναξιόπιστος σύμμαχος». Αυτός είναι ο τίτλος διαφήμισης που καταχωρήθηκε στους New York Times και καλεί τις ΗΠΑ να μην προχωρήσουν στις παραδόσεις αεροσκαφών F-35 στη Τουρκία.

Το Ελληνοαμερικανικό Συμβούλιο και η Επιτροπή Αρμενίων των ΗΠΑ, συνεργάστηκαν για να τοποθετήσουν αυτή τη πληρωμένη διαφήμιση στους NYT ενάντια στην απερίσκεπτη πώληση πολεμικών αεροσκαφών F-35 στο αντι-αμερικανικό καθεστώς Ερντογάν της Τουρκίας, όπως επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

Κείμενο διαφήμισης:

Η Τουρκία είναι αναξιόπιστος σύμμαχος:

Απειλεί να επιτεθεί στα στρατεύματα των ΗΠΑ στη Συρία. Εισβάλλει τον ελληνικό εναέριο χώρο χιλιάδες φορές το χρόνο, καταλαμβάνει παράνομα την Κύπρο (μέλος της ΕΕ), χρησιμοποιεί πολεμικά πλοία για να εκφοβίσει αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες στην αποκλειστική οικονομική ζώνη της Κύπρου, φυλακίζει περισσότερους δημοσιογράφους από οποιαδήποτε άλλη χώρα, προσβάλλει τον Αμερικανό πρεσβευτή και συλλαμβάνει διπλωματικό προσωπικό των ΗΠΑ. Αρνείται τις γενοκτονίες των Αρμενίων, των Ελλήνων και των Ασσυρίων, αποκλείει την Κύπρο και την Αρμενία, βομβαρδίζει τους Κούρδους ενώ πολεμούν το ISIS, αγοράζει ρωσικά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας και επιτίθεται ειρηνικούς Αμερικανούς διαδηλωτές στο έδαφος των ΗΠΑ.

Page A5 of The New York Times: "Turkey is an Unreliable Ally"The Hellenic American Leadership Council partnered today…

Posted by ANCA on Mittwoch, 14. März 2018

ptisidiastima.com

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares