Πέμπτη , 21 Φεβρουάριος 2019
Τελευταία Νέα

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ιταλίδα Ευρωβουλευτής ξεφτιλίζει τα ψέματα του Α. Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο! ΒΙΝΤΕΟ-ΣΕΙΣΜΟΣ…

«Στο μέλλον της ευρωπαϊκής ένωσης δεν πρέπει ποτέ πια να επαναληφθεί μια δραματική περίπτωση όπως αυτή της χώρας σας. Της Ελλάδας», τόνισε στην αρχή της ομιλίας της η ευρωβουλευτής Laura Agea του κινήματος «Movimento 5 stelle» της Ιταλίας.

Η ευρωβουλευτής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική που ασκεί και έχει οδηγήσει την Ελλάδα στην οικονομική και κοινωνική κατάρρευση.

«Πριν λίγους μήνες, γιορτάσατε το τέλος του μνημονιακού προγράμματος. Αλλα τα αποτελέσματα της Τροΐκας είναι οφθαλμοφανή για όλους. Το 95% των 216 δισεκατομμυρίων που διατέθηκαν μέχρι το 2016 δεν προορίστηκαν προς όφελος των πολιτών αλλά κατέληξαν στις ιδιωτικές τράπεζες.

[…] Πρωθυπουργέ κ. Τσίπρα, δεν χάσατε με την Ευρώπη, χάσατε με τον λαό σας. Ειναι αλήθεια ότι στην αρχή προσπαθήσατε να αντισταθείτε μετά όμως η Ευρώπη ‘ζήτησε’ και εσείς ‘πράξατε΄. Για την ακρίβεια ‘διέταξε’ και εσείς ‘εφαρμόσατε’».

Ακούστε όλη τη συγκλονιστική ομιλία της:

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ιταλίδα Ευρωβουλευτής ξεφτιλίζει τα ψέματα του Α. Τσίπρα στο Ευρωκοινοβούλιο…

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 11. Dezember 2018

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Ιταλός Ευρωβουλευτής ΑΠΟΔΟΜΕΙ τα ψέματα για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ κι ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ με το… ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares
loading...