Παρασκευή , 23 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Κατάπτυστο αλβανικό ρεπορτάζ! Αμαυρώνουν τη μνήμη του Κατσίφα συγκρίνοντας τον με…Αλβανούς…

Κατάπτυστο αλβανικό ρεπορτάζ! Αμαυρώνουν τη μνήμη του Κατσίφα συγκρίνοντας τον με…Αλβανούς...

Ένα εξοργιστικό ρεπορτάζ Αλβανού δημοσιογράφου σπιλώνει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, καθώς συγκρίνει τη δολοφονία του με τους θανάτους Αλβανών μεταναστών στην Ελλάδα.

Με τίτλο «Αμοιβαιότητα; Οι Αλβανοί σκοτώνονται στην Ελλάδα εδώ και χρόνια … 97 έχουν σκοτωθεί από την αστυνομία», ο αρθρογράφος αναφέρει ότι από το 1992 μέχρι σήμερα έχουν σκοτωθεί 171 Αλβανοί μετανάστες, εκ των οποίων 97 σκοτώθηκαν από την αστυνομία και τους συνοριοφύλακες.

Reciprocitet? Shqiptarë të vrarë ndër vite në Greqi… 97 të vrarë nga policia !(Lista)A do fillojë Prokuroria e…

Gepostet von Shpetim Zinxhiria am Mittwoch, 31. Oktober 2018

«Η Γενική Εισαγγελία της Ελλάδας θα ξεκινήσει έρευνες για τη δολοφονία περισσότερων από 171 αθώων, μη ένοπλων Αλβανών μεταναστών;», διερωτάται ο συντάκτης, με αφορμή την έρευνα που γίνεται για την εκτέλεση του 35χρονου ομογενή.

Εν συνεχεία, με άκρως προκλητικό τρόπο αναφέρεται ότι «η ελληνική κυβέρνηση επιτίθεται εναντίον της αλβανικής κυβέρνησης, ενώ τα μέσα ενημέρωσης και οι πολιτικοί κατηγορούν προσωπικά τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα».

Μάλιστα, προχωράει ένα βήμα παραπέρα λέγοντας πως οι Αλβανοί σκοτώθηκαν μόνο και μόνο επειδή ήταν αλβανικής καταγωγής:
«Κανένας από τους 171 Αλβανούς που σκοτώθηκαν στην Ελλάδα δεν σκοτώθηκε από πυρκαγιά ή από κυνηγητό με την αστυνομία, αλλά σκοτώθηκαν επειδή ήταν παράνομοι και γιατί ήταν Αλβανοί».

Είναι φανερό ότι ο Αλβανός δημοσιογράφος προσπαθεί να βάλει στο ίδιο καζάνι τον ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, ο οποίος «έπεσε» υπερασπιζόμενος το σύμβολο της πατρίδας του, με τους Αλβανούς που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας και διέπραξαν –ή ήταν ύποπτοι για εγκληματικές ενέργειες.

«Η δολοφονία των μεταναστών στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχει καταστήσει το ελληνικό κράτος ενήμερο, αλλά ταυτόχρονα το αλβανικό κράτος που θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει έρευνες σχετικά με αυτές τις μακάβριες δολοφονίες», προσθέτει, καλώντας τις αλβανικές αρχές να ξεκινήσουν έρευνα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares