Κυριακή , 1 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ! Φίλης για Κατσίφα: Δεν είναι ήρωας, είχε ψυχική διαταραχή…

ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ! Φίλης για Κατσίφα: Δεν είναι ήρωας, είχε ψυχική διαταραχή…

Συνεχίζει τις προκλητικές δηλώσεις του ο Νίκος Φίλης, αφού όχι μόνο δεν παίρνει πίσω τα όσα είχε πει για «Νότια Αλβανία», αλλά αμαυρώνει τη μνήμη του νεκρού Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αρχικά καταδίκασε την επιχείρηση της αλβανικής αστυνομίας που κατέληξε στη δολοφονία του ομογενούς, και σημείωσε: «Είχε καλάσνικοφ, να τον συλλάμβαναν, να του ρίξουν δακρυγόνα. Πουθενά η αστυνομία δεν πρέπει να εκτελεί κάποιον ,πόσο μαλλον έναν άνθρωπο με ψυχικές διαταραχές».

Πρόσθεσε όμως οτι «δεν είναι κατανοητό να πάρει κάποιος καλάσνικοφ και να πυροβολεί, όταν την ίδια ημέρα γιορτάζαν επίσημα από την αλβανική κυβέρνηση. Τι νόημα έχει να διεκδικεί να κάνει άλλη εξωτερική πολιτική και μάλιστα σε μια τόσο σεμνή τελετή;» αναρωτήθηκε για τις πράξεις του 35χρονου ομογενούς. «Ένας πολίτης με καλάσνικοφ αρχίζει και πυροβολεί, Τι θέλετε να πω, ότι καλώς έκανε; Ούτε ήρωας είναι. Δήθεν οτι υποστήριζε τη σημαία, δεν κινδύνευε η σημαία εκεί, υπήρχαν 300 σημαίες την ημέρα αυτή».

Ερωτηθείς να απαντήσει για τις δηλώσεις του περί νότιας Αλβανίας, είπε ότι «στις επίσημες διακρατικές σχέσεις είναι νότια Αλβανία. Δεν πρέπει να αφήνουμε υπόνοια ότι είναι ελληνικό έδαφος. Είναι αλβανικό έδαφος με ελληνική μειονότητα».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares