Παρασκευή , 27 Νοεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!Ο Τριντό παρελαύνει στο 40o ετήσιο Pride του Βανκούβερ…

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!Ο Τριντό παρελαύνει στο 40o ετήσιο Pride του Βανκούβερ...

Δεν αρκεί η ανοχή, πρέπει να αγκαλιάσουμε την διαφορετικότητα, δήλωσε ο Καναδός πρωθυπουργός

Ο Καναδός πρωθυπουργός απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι προασπίζεται με σθένος τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της χώρας του (που περιλαμβάνει λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφισεξουαλικούς, τρανς, κουήρ και ίντερσεξ άτομα) συμμετέχοντας στο 40ο ετήσιo Pride Parade του Βανκούβερ, το οποίο πραγματοποιήθηκε εχθές, Κυριακή.

Εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι συμμετείχαν στην παρέλαση που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στην πόλη, και αποτελεί την αποκορύφωση ενός προγράμματος εκδηλώσεων που διαρκεί περίπου μια εβδομάδα.

ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ!Ο Τριντό παρελαύνει στο 40o ετήσιο Pride του Βανκούβερ...

Ο Τζάστιν Τριντό είχε παρελάσει ξανά στο Gay Pride της πόλης το 2016, ωστόσο η απουσία του είχε γίνει αισθητή την περασμένη χρονιά.

Θέλοντας να αποζημιώσει τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας της πόλης, έσπευσε να φτάσει στο σημείο της παρέλασης αρκετές ώρες νωρίτερα πριν ξεκινήσει, προκειμένου να φωτογραφηθεί και να μιλήσει με τον κόσμο.

Μιλώντας στον Τύπο, ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε την Κυριακή ότι, παρότι υπάρχουν πολλά μέρη στον κόσμο που χρειάζονται περισσότερη ανοχή απέναντι στην διαφορετικότητα, ο Καναδάς πρέπει να υπερβεί την ανοχή και να αγκαλιάσει με αγάπη τους ανθρώπους με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

https://twitter.com/JustinTrudeau/status/1026248959575044096

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares