Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

“Καμπάνα” 50.000 ευρώ στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος…

Για… καραμπινάτη παρανομία κάνει λόγο ο Δήμος Αθηναίων και επιβάλει πρόστιμο 50.000 ευρώ στο κέντρο όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος.

Η αιτία είναι η φωτεινή πινακίδα στο κέντρο επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης η οποία επί 50 (!) μήνες είναι τοποθετημένη παράνομα και οι υπεύθυνοι του κέντρου όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος αρνούνται όπως λέει ο Δήμος Αθηναίων να απομακρύνουν.

Η απόφαση στηρίζεται σε νόμο που προβλέπει ακόμη βαρύτερα πρόστιμα, δηλαδή από 30.000 ως 50.000 ευρώ το εξάμηνο και αν σκεφτεί κανείς ότι η πινακίδα, σύμφωνα πάντα με τον Δήμο Αθηναίων βρίσκεται εκεί για 50 μήνες το πρόστιμο των 50.000 είναι μάλλον… μικρό.

Κατά καιρούς στην φωτεινή πινακίδα εκτός απ’ τον Πάνο Κιάμο φιγουράρουν τα πρόσωπα καλλιτεχνών όπως ο Αντύπας, η Αγγελική Ηλιάδη, ο Νίκος Κουρκούλης και πολλοί άλλοι, ωστόσο το πρόστιμο δεν αφορά στα πρόσωπα των καλλιτεχνών.

Η… λυπητερή θα πάει στην εταιρεία στην οποία ανήκει το νυχτερινό κέντρο, εάν στο αυριανό δημοτικό συμβούλιο γίνει δεκτή η εισήγηση.

newsit

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares