Πέμπτη , 22 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ; Στήνει κάλπες ο Τσίπρας;..

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ; Στήνει κάλπες ο Τσίπρας;..

Πυρά κατά του Πάνου Καμμένου εξαπολύει την Πέμπτη ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, μετά το Plan B που παρουσίασε στις ΗΠΑ για τη διευθέτηση των σχέσεων με την ΠΓΔΜ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώθηκε για το εναλλακτικό σχέδιο του Πάνου Καμμένου από συνεργάτες του κατά τη συνάντησή του με τους προέδρους της Κύπρου και της Αιγύπτου στην Ελούντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε στις ΗΠΑ να εκχωρεί όλη τη χώρα στους Αμερικάνους, προκειμένου να κάνουν στρατιωτικές βάσεις όπου θέλουν.

Η Εφημερίδα των Συντακτών τιτλοφορείται «O Π. Kαμμένος βλάπτει σοβαρά τη χώρα» ενώ στην ιστοσελίδα της έχει τίτλο «Το τερμάτισε ο Καμμένος».

«Σε υπονόμευση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης επιδόθηκε ο υπουργός Άμυνας στις ΗΠΑ καθώς πρότεινε αντικατάσταση της Συμφωνίας των Πρεσπών με διακρατική συμφωνία, ενώ, χωρίς να αποτελεί ελληνική θέση και χωρίς διαπραγμάτευση, προσκάλεσε τους Αμερικανούς να γεμίσουν με βάσεις τους τη χώρα» τονίζει χαρακτηριστικά η Εφημερίδα των Συντακτών. 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ; Στήνει κάλπες ο Τσίπρας;..
«Βγάζει καπνούς ο Τσίπρας με τον Καμμένο» αναγράφεται στον πηχυαίο πρωτοσέλιδο τίτλο του Έθνους που κάνει λόγο για «αιφνιδιασμό της κυβέρνησης».
Η “Αυγή” εστιάζει στο σχόλιο του Νίκου Βούτση. Ο πρόεδρος της Βουλής δήλωσε ότι ο κ. Καμμένος πρέπει να εξηγήσει τι εννοεί με τα όσα είπε στην Ουάσιγκτον.
ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΕΛΟΣ; Στήνει κάλπες ο Τσίπρας;..

Κυβερνητικοί παράγοντες παραδέχονται ότι ο υπουργός Άμυνας ξεπέρασε κάθε όριο αυτή τη φορά και ότι οι δηλώσεις του δεν κινούνται απλώς στο πλαίσιο μία προσπάθειας να κρατήσει συσπειρωμένη την κομματική του βάση, με επίκεντρο τη μάχη για το Σκοπιανό, αλλά διαμορφώνει μία συνολικότερη διαφοροποίηση για μείζονα θέματα εθνικής στρατηγικής.

meaculpa

σχόλιο VoiceNews εάν συνεχιστεί ο εμφύλιος στην Κυβέρνηση είναι δεδομένο πως ο Πρωθυπουργός θα στήσει κάλπες. Δεν θα γίνεται αλλιώς…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares