Κυριακή , 24 Ιανουαρίου 2021
Τελευταία Νέα

Καμμένος στη Βουλή:«Γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού;»..

Ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στην Βουλή επανέφερε το θέμα της ψήφισης στο Σκοπιανό με διευρυμένη πλειοψηφία και τόνισε ότι δεν έχει ρίξει την κυβέρνηση για να μην επωφεληθεί η τρόικα εσωτερικού και ο Σόρος.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών ο κ. Καμμένος μίλησε για: «Προσπαθούν πάση θυσία να ρίξουν την κυβέρνηση, πριν ολοκληρώσει το έργο της, για να γλιτώσουν τη φυλακή. Μόνο αυτή η κυβέρνηση έστειλε στην κυβέρνηση τα σκάνδαλα. Οι ίδιοι βαφτίστηκαν «μακεδονομάχοι» ενώ οι πολιτικοί τους ηγέτες ευθύνονται για το Σκοπιανό. Και γιατί να ρίξουμε την κυβέρνηση; Για να κάνουμε το χατίρι του Σόρος και της τρόικας εσωτερικού; Για να ανοίγανε σαμπάνιες η διαφθορά και η διαπλοκής;».

Ο κ. Καμμένος επανέφερε θέμα κύρωσης της συμφωνίας των Πρεσπών με 180 βουλευτές και ανέφερε: «Αν έρθει με 180 βουλευτές η πρόταση για ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών, τότε τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία;»

Ο κ. Καμμένος καταλόγισε στη ΝΔ προσπάθεια υπονόμευσης της χώρας και των πολιτών της ενώ ακολούθως επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι η σημερινή της ηγεσία έχει παραδώσει το κόμμα στην ακροδεξιά και επαναφέρει λογικές που ενός νέου αντικομμουνισμού που στην Ευρώπη υποστηρίζεται από φιλοναζιστικά κόμματα.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares