Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ περί Ρωσικής “ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ” παραδέχονται οι Αμερικανοί! “Χρειάζεται πολλή ΦΑΝΤΑΣΙΑ για κάτι τέτοιο”…


Καθώς ολοκληρώνει την έρευνά του, η ομάδα της Ρεπουμπλικανικής Επιτροπής Ελέγχου, ξεκαθάρισε ότι θα χρειαστεί πολύ φαντασία για να φανεί κάποιος ρόλος της Ρωσίας στις εκλογές του 2016 με τον Donald Trump.


Δεν βρήκαμε αποδεικτικά στοιχεία συμπαιγνίας. Βρήκαμε ίσως κάποια κακή κρίση, ακατάλληλες συναντήσεις, δήλωσε ο ρεπουμπλικάνος Michael Conaway από το Τέξας, ο οποίος διεξήγαγε την έρευνα. “Αλλά μόνο ο Tom Clancy ή ο Vince Flynn ή κάποιος άλλος λογοτέχνης όπως αυτοί θα μπορούσε να πάρει αυτές τις σειρές επαφών και να τις ενώσει μεταξύ τους ώστε πλέξει κάποιο είδος μυθιστοριογραφίας».

Η ομάδα, η οποία ετοιμάζει μια έκθεση 150 σελίδων, η οποία θα αναθεωρηθεί στη συνέχεια από τους Δημοκρατικούς της Βουλής, δήλωσε ότι η Ρωσία έλαβε “ενεργά μέτρα” κατά τη διάρκεια του προεδρικού αγώνα, αλλά δεν είχε συγκεκριμένο σχέδιο να «οδηγήσει» τον Trump στον Λευκό Οίκο.

Ο Conaway δήλωσε ότι όσοι διενήργησαν την έρευνα, που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο, μίλησαν σε 73 μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων των Donald Trump Jr., Jared Kushner και Steve Bannon, και εξέτασαν περισσότερα από 300.000 έγγραφα.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει 25 συστάσεις που θα βοηθήσουν στην προστασία του αμερικανικού πολιτικού συστήματος στο μέλλον, σχετικά με την κυβερνο-τρομοκρατία και τη χρηματοδότηση εκστρατειών.
Με πληροφορίες από RT

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares