Τετάρτη , 28 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Και φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τα πάνω-κάτω στις παρελάσεις! Τι θα συμβεί…

Και φέτος ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τα πάνω-κάτω στις παρελάσεις! Τι θα συμβεί…

Μπορεί να προκάλεσε έντονες αντιδράσεις η περσινή απόφαση του υπουργείου Παιδείας να κληρώνονται οι αριστούχοι, ωστόσο η κυβέρνηση δεν θα την καταργήσει και οι κληρώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος.

Σύμφωνα με εγκύκλιο, για το σχολικό έτος 2018-19, οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου, στα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία, θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, επειδή η 27η Οκτωβρίου είναι Σάββατο, σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Στην ίδια εγκύκλιο το υπουργείο θυμίζει ότι η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης: Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνων κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με κλήρωση ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης.

Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ ́ τάξης με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares