Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Ιταλός πολιτικός: “Θα ΔΙΩΞΩ από τη χώρα 500.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ σε 5 χρόνια”…


Ο ηγέτης του Ιταλικού κόμματος Λίγκα του Βορρά, Matteo Salvini, δήλωσε ότι στόχος του είναι να εκτοπίσει μισό εκατομμύριο λαθρομετανάστες μέσα σε πέντε χρόνια.


Η Ιταλία δέχτηκε εκατοντάδες χιλιάδες λαθροεισβολείς τα τελευταία τρία χρόνια και αντιμετωπίζει μεγάλα κοινωνικά προβλήματα από τα πολλά εγκλήματα των μεταναστών σε όλες τις περιοχές της χώρας. Αυτό το μήνα μια Ιταλίδα δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε από έναν Νιγηριανό αιτούντα άσυλο.

Ο Σαλβίνι δήλωσε ότι οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά η μετανάστευση πρέπει να ελεγχθεί: «Το μόνο αντίδοτο του ρατσισμού είναι ο έλεγχος, η ρύθμιση και ο περιορισμός της μετανάστευσης. Υπάρχουν εκατομμύρια Ιταλών σε οικονομική δυσκολία. Οι Ιταλοί δεν είναι ρατσιστές, αλλά η μετανάστευση εκτός ελέγχου συνεπάγεται πολύ αρνητικές αντιδράσεις. Θέλουμε να το αποτρέψουμε».

Σύμφωνα με πρόσφατες δημοσκοπήσεις, η κεντροδεξιά συμμαχία της Ιταλίας μεταξύ του κόμματος του Σαλβίνι και της Forza Italia του Μπερλουσκόνι είναι το φαβορί να κερδίσει τις εκλογές στις 4 Μαρτίου.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares