Κυριακή , 1 Οκτωβρίου 2023
Τελευταία Νέα

Ισχυρό μήνυμα του Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: «Για να αλλάξει η Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιοι»… (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνέντευξη παραχώρησε στα Μέσα Ενημέρωσης των Σερρών ο Κυριάκος Βελόπουλος, αμέσως μετά την ομιλία του το απόγευμα της Κυριακής 11/2.

Ο κος Βελόπουλος μίλησε για τα τοπικά προβλήματα και τόνισε ότι η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ πρεσβεύει το νέο και ορθόδοξο».

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για το αν θα γίνουν πρόωρες εκλογές, ο Κυριάκος Βελόπουλος επισήμανε ότι η χρονιά που διανύουμε είναι χρόνια εκλογών, ωστόσο «η κλιμάκωση με τη Novartis δείχνει ότι αυτοί που κυβερνούν σήμερα, επιχειρούν να βγουν από το αδιέξοδο. Για να αποδοθούν ευθύνες, θα πρέπει να μην είσαι με το παλιό σύστημα. Και ο ΣΥΡΙΖΑ-που είναι πρώην ΠΑΣΟΚ- και η ΝΔ είναι οι ίδιοι άνθρωποι που τα ΄έτρωγαν΄ μαζί».

Όπως σημείωσε, «όλα τα σκάνδαλα στην Ελλάδα καλύφθηκαν γιατί όταν κλέβεις, κλέβεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μη σε πιάσουν. Είναι πολύ δύσκολο να πιάσει το σύστημα αυτούς που έκλεψαν, αφού είναι με τους κλέφτες. Η Ελλάδα έχει χορτάσει από μάρτυρες και ψευδομάρτυρες αλλά μάρτυρες για την Ελλάδα δεν έχουμε δει κανέναν».

Ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, έστειλε ένα μήνυμα αλλαγής, καθώς, όπως είπε, «για να αλλάξει η Ελλάδα πρέπει να αλλάξουμε εμείς οι ίδιο».

Μάλιστα, είπε μπροστά στις κάμερες τη λύση που προτείνει για την καταπολέμηση της διαφθοράς και τη δίκαιη απονομή δικαιοσύνης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο Σκοπιανό.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην αίθουσα OPΦEAΣ, ο κος Βελόπουλος τόνισε ότι το πρόγραμμα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι άμεσα εφαρμόσιμο με στόχο την ανάπτυξη της Ελλάδας, αλλά, υπογράμμισε και τη σημασία της Ορθοδοξίας μας:

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares