Τρίτη , 3 Οκτωβρίου 2023

Ισχυρό μήνυμα Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ: Το 2018 σπάμε τα δεσμά…

Το 2018 σπάμε τα δεσμά

Μπαίνουμε αισίως στο σωτήριο έτος 2018. Μία νέα χρονιά, νέες ελπίδες, παλιές αγωνίες. Όλοι οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες στρέφουν το βλέμμα στο νέο έτος προσδοκώντας καλύτερες μέρες για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Στο πλαίσιο αυτό η Ελληνική Λύση, που αφουγκράζεται τον κόσμο, καθότι σάρκα της κοινωνίας, έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα κυβερνητικό, ρεαλιστικό, κοστολογημένο, με προτάσεις που λύνουν τα βασικά προβλήματα που μαστίζουν τον τόπο αυτόν.

Το 2018 προβλέπεται χρονιά δύσκολη για τη χώρα μας και σε οικονομικό και σε εθνικό επίπεδο. Οι δείκτες της οικονομίας δείχνουν μία αναιμική μεν, πλαστή δε ανάπτυξη. Πλαστή διότι έχει προκύψει από την υπερφορολόγηση και την καταστροφή των Ελλήνων και ιδίως της μεσαίας τάξης, που έχει, σχεδόν, εξαφανιστεί. Για τα εθνικά θέματα το έχουμε αναλύσει ξανά από αυτήν τη στήλη, επαναλαμβάνουμε μόνο τους κινδύνους για τη Μακεδονία και τη Θράκη μας.

Εμείς όλοι στην Ελληνική Λύση πιστεύουμε στην εργασία, τη δουλειά που απαιτείται, καθώς κανείς δεν χαρίζει τίποτα σε κανέναν. Ένα πρόγραμμα οικονομικής ανασυγκρότησης με έμφαση στην παραγωγή πλούτου είναι η λύση που προτείνουμε.

Ανάπτυξη, ξανά, της αγροτοκτηνοτροφικής παραγωγής ώστε να δημιουργηθεί, επιτέλους, μετά από χρόνια η πολυπόθητη αυτάρκεια προϊόντων στη χώρα. Κίνητρα για τις επιχειρήσεις ώστε να επενδύσουν στην Ελλάδα και να προσλάβουν Έλληνες. Εταιρείες είτε ελληνικές στην Ελλάδα, που φοβούνται να κάνουν έστω και το ελάχιστο άνοιγμα, αλλά κι ελληνικές εταιρείες που έφυγαν στο εξωτερικό (π.χ. Βουλγαρία) κι επιθυμούμε όλοι να επαναπατριστούν. Με συγκεκριμένο και σταθερό φορολογικό πλαίσιο, και με κίνητρα προφανώς, θα υπάρξει επιστροφή των επιχειρήσεων κι αντίστοιχα δημιουργία θέσεων εργασίας, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Ανάπτυξη του τουρισμού μέσω στρατηγικού στόχου, στον υψηλής οικονομικής ποιότητας επισκέπτη ο οποίος θα κινείται στο μέγιστο δυνατό φάσμα της ελληνικής οικονομίας. Παράλληλα, ανάπτυξη του θρησκευτικού, νοσοκομειακού, πολιτιστικού τουρισμού, τουριστών δηλαδή που πραγματικά φέρνουν χρήμα στην ελληνική οικονομία. Κοινώς ποιότητα κι όχι, απαραίτητα, ποσότητα.

Αυτά που σας γράψαμε είναι γνωστά, άλλωστε το πρόγραμμά μας, όπως θα έχετε παρατηρήσει, ήδη το αντιγράφουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα. Δεν θέλουμε όμως σήμερα να σταθούμε σε αυτά.

Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ομόνοιας των Ελλήνων κι ένα κάλεσμα ανάτασης του πολίτη. Όλοι μαζί, ενωμένοι με συνείδηση της δουλειάς που απαιτείται, μπορούμε να σπάσουμε τα δεσμά των μνημονίων και της οικονομικής αφαίμαξης των πολιτών.

Το 2018 ας γίνει η έναρξη του νέου αγώνα. Όχι όμως πια του αγώνα για την επιβίωση. Του καλού αγώνα, του αγώνα για την επίτευξη των ονείρων μας.

Η λύση υπάρχει, είναι εδώ και είναι ελληνική. Η Ελληνική Λύση.

του Κυριάκου Βελόπουλου
Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Παρασκήνιο

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares