Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024
Τελευταία Νέα

ΘΑΥΜΑ! ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΧΕΝΙΚΟ…

Το επαναστατικό προϊόν που φέρνει οριστικό τέλος στις φλεγμονές και στην ακαμψία των αρθρώσεων!

Τέλος στον πόνο στα γόνατα, στο αυχενικό σύνδρομο και σε κάθε σύμπτωμα που προκαλεί η αρθρίτιδα…

Η αρθρίτιδα είναι μια πολύ οδυνηρή πάθηση, που ταλαιπωρεί πολύ μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων ενώ μπορεί να επηρεάσει μια ή παραπάνω αρθρώσεις. Υπάρχουν περισσότερα από 200 είδη αρθρίτιδας ή ρευματικών παθήσεων και συνήθως επηρεάζουν τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας. Η αρθρίτιδα σχετίζεται με τη μέση ηλικία και ξεκινά κατά κανόνα να επηρεάζει ανθρώπους όταν ξεπεράσουν την ηλικία των πενήντα.
Δεν υπάρχει ένα και μόνο αίτιο της αρθρίτιδας, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στην εκδήλωση αυτής της πάθησης. Μπορεί να προέλθει από τραυματισμό, φθορά των αρθρώσεων, λόγω γήρατος, από δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος ή από κάποια μόλυνση.

Η αρθρίτιδα επίσης είναι μια ασθένεια που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή. Η αρθρίτιδα περιορίζει σχεδόν όλες τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Μπορεί να είναι δύσκολο να χρησιμοποιήστε ή να πιάσετε κάτι με τα χέρια σας. Επίσης, σε περίπτωση που η αρθρίτιδα εμφανιστεί στους αστραγάλους, τα γόνατα ή τα πόδια σας, μπορεί να είναι ιδιαίτερα επίπονη.

Τι είναι η Boswellia;
Η Boswellia Serrata, το αντιφλεγμονώδες της φύσης, γνωστή και ως Ινδικό λιβάνι,(στα σανσκριτικά Shallaki) είναι ένα φυτό που μεγαλώνει σε κάποιες περιοχές της Ινδίας και χρησιμοποιείται για το θεραπευτικό εκχύλισμα από το κολλώδες ρετσίνι, που βγαίνει από το φυτό.
Η ρητίνη αυτή του δένδρου boswellia, περιέχει σημαντικές ποσότητες των δραστικών συστατικών που περιλαμβάνουν καρβόνη, φαρνεζόλη, λιμονένιο, βορνεόλη και boswellic acid (μποσβελλικό οξύ).
Στην παραδοσιακή Ινδική ιατρική αλλά και στην μοντέρνα θεραπευτική με βότανα, η Βosswellia Serrata, χρησιμοποιείται κυρίως για την θεραπεία φλεγμονωδών παθήσεων, και κυρίως για τις αρθρίτιδες και αρθροπάθειες, το άσθμα, το βρογχικό άσθμα, την βρογχίτιδα και τις φλεγμονώδεις νόσους του εντέρου.
Σύμφωνα, μάλιστα, με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Phytomedicine», διαπιστώθηκε ότι οι ασθενείς με οστεοαρθρίτιδα στο γόνατο που λάμβαναν εκχύλισμα Boswellia των 1.000 mg την ημέρα για 8 εβδομάδες, είχαν μεγαλύτερη ανακούφιση από τον πόνο και μείωση του πρηξίματος, σε σύγκριση με όσους λάμβαναν placebo. Επίσης, έχουν διεξαχθεί έρευνες σε ασθενείς με ρευματοειδή αρθρίτιδα και με σύνδρομο του ευερέθιστου εντέρου όπου διαπιστώθηκε ότι το «λιβάνι της Ινδίας» δρα καταπραϋντικά.

Το Boswellia Arthropon εμφανίζει επίσης ευεργετικά αποτελέσματα σε όσους πάσχουν από αυχενικό σύνδρομο καθώς ανακουφίζει από τους πόνους και βοηθά στην θεραπεία του.

Σημειώνεται πως η αρθρίτιδα ενέχει την αποικοδόμηση του χόνδρου. Ο χόνδρος φυσιολογικά προστατεύει την άρθρωση, επιτρέποντας ομαλή κίνηση. Ο χόνδρος επίσης απορροφά τους κραδασμούς όταν εφαρμόζεται πίεση στην άρθρωση, όπως όταν περπατάτε. Χωρίς το φυσιολογικό ποσό χόνδρου, τα οστά τρίβονται μεταξύ τους, προκαλώντας πόνο, οίδημα (φλεγμονή) και ακαμψία.

Με κάποιους τραυματισμούς και νόσους, η φλεγμονή δεν φεύγει ή η καταστροφή έχει ως αποτέλεσμα μακροχρόνιο πόνο και παραμόρφωση. Όταν συμβαίνει αυτό, τότε έχετε χρόνια αρθρίτιδα. Η οστεοαρθρίτιδα είναι ο πιο κοινός τύπος και είναι περισσότερο πιθανό να συμβεί καθώς μεγαλώνετε. Μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιαδήποτε άρθρωση, αλλά συνήθως στα ισχία, στα γόνατα ή τα δάκτυλα.

To Arthopon βοηθά στην αποκατάσταση του χόνδρου που είναι ο σημαντικότερος παράγων που δημιουργεί την αρθρίτιδα στο σώμα. Αποκαθιστά κάθε είδους πρόβλημα και μειώνει σε πολύ μεγάλο ποσοστό τον πόνο όταν λαμβάνεται συστηματικά. Η Boswellia προτείνεται ως η ιδανική θεραπεία από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου όπως το Memorial Sloan Kettering Cancer Center που βάσει δεκάδων μελετών που έχουν γίνει σε δείγμα ανθρώπων που υπέφεραν από χρόνια αρθρίτιδα ή αυχενικό σύνδρομο, το αποτέλεσμα ήταν πως όσοι ασθενείς έλαβαν Boswellia είχαν μείωση του πόνου και σημαντική βελτίωση του προβλήματος.

Αναλυτικότερα και με επιστημονικούς όρους τα συστατικά της Boswellia δρουν ως εξής:

• Ελαττώνουν σημαντικά την αποδόμηση των γλυκοζαμινογλυκανών [Palmowski MJ and Brandt KD, 1979; Dekel S et al, 1980; Brandt KD et al, 1984] .

• Αναστέλλουν την σύνθεση λευκοτριενών μέσω της 5–LO [Ammon HP et al, 1993; Safayhi H et al, 1996] .

• Το εκχύλισμα της Boswellia frereana αναστέλλει την IL-1β και την έκφραση της MMP-9 και της MMP-13 την προκαλούμενη από την ογκοστατίνη M σε καλλιέργειες χόνδρου [Blain et al, 2010].

• Και άλλα αντιφλεγμονώδη συστατικά της Boswellia serrata, όπως η κερκετίνη (quercetin), μπλοκάρουν, ως αντιοξειδωτικά, επίσης γενικά την 5-LO, αλλά τα μποσβελλικά οξέα φαίνεται ότι είναι εκλεκτικοί αναστολείς της 5-LO [Ammon HP, 1996] .

• Αναστέλλει την ανθρώπινη ελαστάση των λευκών αιμοσφαιρίων (HLE), η οποία μπορεί να υδρολύει το κολλαγόνο τύπου IVκαι την ελαστίνη της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας. Η HLE μπορεί ακόμα να εμπλέκεται στην παθογένεση του εμφυσήματος και διεγείρει την έκκριση βλέννας και επομένως μπορεί να παίζει ρόλο στη κυστική ίνωση, την χρόνια βρογχίτιδα και το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας [Rall B et al, 1996; Safayhi H et al, 1997]. Η HLE είναι μια πρωτεάση σερίνης, η οποία πυροδοτεί την ιστική κάκωση και αυτή, με την σειρά της, την διαδικασία της φλεγμονής. Η διπλή αυτή ανασταλτική δράση στην φλεγμονώδη διαδικασία είναι μοναδική για τα μποσβελλικά οξέα. Το 3-ακετυλ-11-κετο-β-μποσβελλικό οξύ (AKBA) είναι ο πλέον δυνητικός αναστολέας της 5-LO.

• Αναστέλλει την iNOS, τις μεταλλοπρωτεϊνάσες και το νιτρικό οξείδιο. Σε μία μελέτη, τοHLM (ένα μείγμα βοτάνων – λευκίνης περιέχον Boswellia serrata) ανέστειλε την έκφραση του iNOS, της MMP-9 και της MMP-13 και την παραγωγή NOσε διεγερμένα από την IL-1β οστεοαρθρικά χονδροκύτταρα, in vitro. Ακόμα, ανέστειλε την επαγόμενη από την IL-1β αποδόμηση της θεμέλιας ουσίας του χόνδρου, όπως φάνηκε από την αναστολή της απελευθέρωσης γλυκοζαμινογλυκανών, από εκχυλίσματα ανθρώπινου χόνδρου. Οι ανασταλτικές δράσεις της HLM στους φλεγμονώδεις και καταβολικούς παράγοντες επάγονται μέσω αναστολής της ενεργοποίησης του NF-κB στα ανθρώπινα οστεοαρθρικά χονδροκύτταρα [Akhtar N et al, 2011].

• Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες σε ανθρώπινα περιφερικά μονοπύρηνα του αίματος και μακροφάγα ποντικών, μέσω αναστολής του TNF-a, της IL-1b, του NΟ και των MAP(mitogen activated protein) κινασών [Gayathri B et al, 2007].

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Σε κάψουλες. Λαμβάνετε 1 κάψουλα Arthropon Boswellia ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Κατάλληλο και για χορτοφάγους.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ: 2310 225599
ΠΡΟΣΦΟΡΑ :
TIMH : 1 ΤΕΜΑΧΙΟ- 23 ΕΥΡΩ
2 ΤΕΜΑΧΙΑ – 42 ΕΥΡΩ
3 ΤΕΜΑΧΙΑ – 57 ΕΥΡΩ

Στα 6 τεμάχια το 7ο δώρο

Στα 7 τεμάχια το 8ο δώρο

Στα 9 τεμάχια το 10ο δώρο

*Έξοδα αποστολής: 5 ευρώ

Ή ΣΤΟ ΕΞΗΣ E-MAIL: [email protected]

Οι παρούσες πληροφορίες, δεν αποτελούν υποκατάστατο των θεραπόντων ιατρών, που παρακολουθούν τους εκάστοτε ασθενείς ούτε και τα βοτανικά συμπληρώματα αποτελούν υποκατάστατο των φαρμάκων που συστήνονται στους ασθενείς που βρίσκονται στην διαδικασία θεραπείας, παθήσεων που τυχόν αναφέρονται στο παραπάνω κείμενο.

Το συμπλήρωμα Arthropon Boswellia, είναι δυνατόν να υποβοηθήσει σε μεγάλο βαθμό, θεραπείες των ως άνω αναφερομένων περιπτώσεων, με σκοπό την γρηγορότερη ίαση της αιτίας της παθήσεως ή όπου δεν είναι αυτό εφικτό, στην ανακούφιση των συμπτωμάτων.
Σε κάθε περίπτωση εφόσον βρισκόσαστε υπό παρακολούθηση ιατρού ή έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας, συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό σας.

Shares