Κυριακή , 25 Οκτωβρίου 2020

Η Τσεχία εκπέμπει SOS! ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ με γοργούς ρυθμούς – Γεμίζει με ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ζώνες…

Η Τσεχία εκπέμπει SOS! ΕΞΙΣΛΑΜΙΖΕΤΑΙ με γοργούς ρυθμούς - Γεμίζει με ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ζώνες...

Η Τσεχία κινδυνεύει να μετατραπεί σε χώρα γεμάτη με “no-go zone”, δηλαδή απαγορευμένες περιοχές, λόγω των χιλιάδων λαθρομεταναστών, υποστηρίζουν ακτιβιστές κατά της ισλαμοποίησης της χώρας.

Σύμφωνα με την Iva Procházková, πολιτική ακτιβίστρια, η χώρα κινδυνεύει να γίνει μια κοινωνία γεμάτη με «no-go zone» όπου το εγκληματικό φαινόμενο των μεταναστών και οι πολιτικές αναταραχές είναι συνεχείς.

Σε μια συνέντευξή της στο Sputnik News, η Iva υπογράμμισε τα προβλήματα που προέκυψαν στην τσεχική πόλη Teplice, μια παραθεριστική πόλη όπου οι περισσότεροι επισκέπτες είναι Άραβες τουρίστες.

Στη συνέντευξη, η Iva λέει ότι ο αριθμός των μουσουλμάνων τουριστών μειώνεται, αλλά ότι η επιρροή τους στην αστική ζωή αυξάνεται. Σύμφωνα με την Iva, υπάρχει μεγάλος μουσουλμανικός πληθυσμός στο Šanov, το Prosetice και στο κέντρο της πόλης κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Iva υποστηρίζει ότι το πιο καίριο πρόβλημα για τις σημερινές πόλεις είναι η μόνιμη μετανάστευση μουσουλμάνων στην πόλη. Σύμφωνα με την Iva, σε ορισμένες περιοχές, “τα αραβικά ονόματα στα κουδούνια είναι πλέον συνηθισμένο φαινόμενο”.

Στη συνέντευξη αυτή, η Iva αναδεικνύει επίσης τις ανησυχίες της ριζοσπαστικής ισλαμικής ιδεολογίας στην περιοχή: “Σύμφωνα με τη Γερμανική Μυστική Υπηρεσία, περίπου 2.000 ακραίοι μουσουλμάνοι βρίσκονται σε κατάλογο.

Νομίζω ότι η ιδέα ότι ένας από αυτούς μπορεί να επιλέξει να κρυφτεί στην μουσουλμανική κοινότητα Teplice δεν είναι τόσο αδιανόητη. Υπάρχουν κάποιες αρκετά ανησυχητικές αναφορές για το τι συμβαίνει και τι έχει διακηρυχθεί στα τσεχικά τζαμιά” θα καταλήξει.
Με πληροφορίες από Voice of Europe

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares