Σάββατο , 14 Δεκεμβρίου 2019
Τελευταία Νέα

Η Σουηδία ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ! Ιδρύθηκε κόμμα κατά του ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ στα πρότυπα του γερμανικού AfD… (ΒΙΝΤΕΟ)

Φαίνεται ότι η επιβολή του πολυπολιτισμού στη Σουηδία, προκάλεσε τις πρώτες αντιδράσεις με αποτέλεσμα τη δημιουργία κόμματος στο πρότυπο του Γερμανικού Alternative for Germany (AfD) το οποίο αντιτάσσεται στο Ισλάμ και την λαθροεισβολή.

Ο Gustav Kasselstrand, ο ηγέτης και ιδρυτής του νέου κόμματος Alternative for Sweden (AfS) το οποίο ιδρύθηκε μόλις τον Μάρτιο, σε ομιλία του έκανε επίθεση στη μεταναστευτική πολιτική της χώρας του. Ο Kasselstrand θέλει να στείλει πίσω τους λαθρομετανάστες που δεν ενσωματώνονται, αναφέρουν τα σουηδικά ΜΜΕ.

Ο Kasselstrand λέει ότι ο «πολυπολιτισμός στη Σουηδίας είναι μια απόλυτη αποτυχία». Σύμφωνα με τον ίδιο “δεν είναι δυνατόν να συνδυάσουμε ευρέως διαφορετικούς λαούς σε μια χώρα και να περιμένουμε καλά αποτελέσματα”.

“Η ιστορική εμπειρία πολυπολιτισμικών κοινωνιών δείχνει το αντίθετο. Διαφωνίες και οι συγκρούσεις, κι όχι μια αρμονική κοινωνική ζωή […] είναι το αποτέλεσμα της πολυπολιτισμικότητας και της μαζικής μετανάστευσης », είπε.

Όσοι μετανάστες δεν μπορούν να αφομοιωθούν από τη Σουηδία, θα λάβουν αντ ‘αυτού ένα «εισιτήριο για το σπίτι τους». Η Ευρώπη ξυπνάει, και καλό θα είναι όλοι οι αριστεροδεξιοί οπαδοί του πολυπολιτισμού και του νεοφιλελευθερισμού να το αντιληφθούν σύντομα…

Δείτε εδώ την πρώτη του ομιλία στην εκδήλωση για την παρουσίαση του κόμματος στις 5 Μαρτίου 2018:

Χαρακτηριστικό των θέσεων του κόμματος είναι ότι τάσσεται και υπέρ της εξόδους της χώρας απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση. Στο twitter ανέβηκε χθες μια φωτογραφία η οποία γράφει “Swexit now!” δηλαδή έξοδο της Σουηδίας (απ’ την Ε.Ε.) τώρα!”.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares