Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!«Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να φύγουν από την περιοχή,»…

Η ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ τον Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!«Πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να φύγουν από την περιοχή,»...

Η χθεσινή εκπομπή του Κ. Βελόπουλου ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ στην οποία παρουσιάστηκε η κατάσταση στη Μάνδρα Αττικής προκάλεσε αίσθηση.

Μπορεί κάποιοι να θεώρησαν πως υπάρχει υπερβολή. Δείτε όμως τι δήλωσε η Σάσα Σταμάτη και θα δείτε πως τα πράγματα δεν είναι τυχαία.

Κ. Βελόπουλος- Κόντρα & Ρήξη (28/6/18) Ποιοι κρύβονται πίσω από τις πλημμύρες στη Μάνδρα;Γιατί δεν κάνουν έργα;

Κ. Βελόπουλος- Κόντρα & Ρήξη (28/6/18) Ποιοι κρύβονται πίσω από τις πλημμύρες στη Μάνδρα;Γιατί δεν κάνουν έργα;

Gepostet von VoiceNews.gr am Donnerstag, 28. Juni 2018

Παραθέτουμε το άρθρο από το crashonline.

Η Σάσα Σταμάτη βρέθηκε χθες στη μουσική βραδιά των Mad για να δώσει βραβείο, αλλά δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην έντονη βροχόπτωση στη Μάνδρα Αττικής και τις ζημιές που υπέστη για ακόμα μία φορά. Η δημοσιογράφος διατηρεί στην περιοχή το πατρικό της σπίτι και αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εκφράσει την αγάπη που τρέφει για τον τόπο της.
Η δημοσιογράφος μίλησε στις κάμερες που την περίμεναν στο κόκκινο χαλί των βραβείων και βρήκε την ευκαιρία να εκφράσει τον θυμό και την απογοήτευσή της. «Μετά από 7,5 μήνες ο εφιάλτης στη Μάνδρα ξαναχτύπησε. Έχουν φύγει 24 άνθρωποι και δεν έχει ανοίξει ρουθούνι… Μπορεί να μην είναι ο κατάλληλος χώρος, αλλά είμαι απογοητευμένη γιατί πολλοί είναι αυτοί που σκέφτονται να φύγουν από την περιοχή, εγώ δε φεύγω από την πόλη μου και ας με πάρει το ρέμα»!

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares