Τετάρτη , 21 Οκτωβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η πλήρης ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Άνδρας που έκανε αλλαγή φύλου, ΚΕΡΔΙΣΕ το Παγκόσμιο στην ποδηλασία… γυναικών! Έκανε και νέο ρεκόρ…

Η πλήρης ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Άνδρας που έκανε αλλαγή φύλου, ΚΕΡΔΙΣΕ το Παγκόσμιο στην ποδηλασία... γυναικών! Έκανε και νέο ρεκόρ...

Η καναδική Rachel McKinnon τερμάτισε πρώτη στο γυναικείο σπριντ ηλικίας 35-39 ετών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας την Κυριακή.

Πολλοί έχουν επαίνεσε το επίτευγμά της, όμως κάποιοι άλλοι λένε ότι αυτή ήταν μια νίκη-αποτέλεσμα απάτης, δεδομένου ότι γεννήθηκε άνδρας. Η McKinnon είναι η “πρώτη” γυναίκα τρανσέξουαλ που κερδίζει ποτέ το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας UCI Masters Track.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Αμερικανική Ποδηλασία και πραγματοποιήθηκε στο Λος Άντζελες υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ICF). Πριν από τον τελικό, η McKinnon έκανε και παγκόσμιο ρεκόρ στους προημιτελικούς – ο οποίος ήταν μόλις 10 λεπτά και το πανηγύρισε μέσω Twitter:

Είναι προφανές ότι ο αθλητής αυτός έχει αθέμιτο πλεονέκτημα και κανονικά δεν θα έπρεπε να της επιτρέπεται να ανταγωνίζεται τις γυναίκες. Ορισμένοι σχολιαστές έβλεπαν στο μέγεθος της McKinnon, επισημαίνοντας την ανισότητα μεταξύ της και των ανταγωνιστών της.

Όμως επειδή ζούμε στην εποχή της παρακμής και της ανοησίας η αθλήτρια έχει επαινεθεί απ’ όλους και κανείς δεν σχολιάζει τον πραγματικό λόγο που κέρδισε τόσο άνετα.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares