Τρίτη , 22 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι! KANEI EΞΩΣΗ στους ΕΝΟΙΚΟΥΣ…

Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι! KANEI EΞΩΣΗ στους ΕΝΟΙΚΟΥΣ...

Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο, «η πολυκατοικία θα ανακαινισθεί σε μεγάλη κλίμακα λόγω αλλαγής της χρήσης αυτής»
Έξωση σε ενοικιαστές 16 διαμερισμάτων στην πολυκατοικία που βρίσκεται επί της οδού Αλωπεκής 46 στο Κολωνάκι, κάνει η Μονή Πετράκη, στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται το ακίνητο.

Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο που έλαβαν, η συναφθείσα μίσθωση έληξε στις 31-5-2018 και οι ένοικοι υποχρεούνται «να μας παραδώσετε ελεύθερη τη χρήση του μισθίου αυτού και κενό το μίσθιο εντός τριών μηνών από τη λήξη αυτής ήτοι μέχρι 31-5-2018», διότι, «η όλη πολυκατοικία θα ανακαινισθεί σε μεγάλη κλίμακα λόγω αλλαγής της χρήσης αυτής».

Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι! KANEI EΞΩΣΗ στους ΕΝΟΙΚΟΥΣ...

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η Μονή Πετράκη σχεδιάζει να προχωρήσει στην ολική ανακαίνιση της πολυκατοικίας και τη διαμόρφωσή της σε boutique hotel. Μάλιστα σε ιστοσελίδα εταιρείας αξιοποίησης ακινήτων έχουν «ανέβει» τα αρχιτεκτονικά σχέδια με σουίτες, business center, παιδότοπο και θέσεις στάθμευσης.

Η απόφαση αυτή της Μονής Πετράκη αιφνιδίασε τους ενοίκους της πολυκατοικίας, κάποιοι εκ των οποίων ζουν εκεί δεκαετίες, ενώ διατηρούν συμβόλαια που έχουν διάρκεια για αρκετά ακόμη χρόνια. Δηλώνουν εξοργισμένοι από την απόφαση της Μονής Πετράκη να τους κάνει έξωση και μάλιστα θέτοντας αυστηρό χρονοδιάγραμμα τριών μηνών. Μάλιστα, όπως λένε με δεικτικό ύφος, τα αρχιτεκτονικά σχέδια για τη δημιουργία του boutique hotel είχαν «ανέβει» στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πριν οι ίδιοι λάβουν το ειδοποιητήριο της έξωσης.

Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι! KANEI EΞΩΣΗ στους ΕΝΟΙΚΟΥΣ... Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι! KANEI EΞΩΣΗ στους ΕΝΟΙΚΟΥΣ... Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι! KANEI EΞΩΣΗ στους ΕΝΟΙΚΟΥΣ...

Δείτε βίντεο: Η Μονή Πετράκη σχεδιάζει boutique hotel στο Κολωνάκι και κάνει έξωση στους ενοίκους πολυκατοικίας

protothema

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares