Πέμπτη , 7 Ιουλίου 2022
Τελευταία Νέα

Η Ε.Ε. και το Βερολίνο βγάζουν το ΜΟΝΑΡΧΙΚΟ τους πρόσωπο στην Ιταλία! ΟΡΓΗ και στις ΗΠΑ αφού οι Ιταλοί “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ” την αγορά 90 μαχητικών F-35…

Τη στιγμή που επισπεύδεται η προσφυγή στις κάλπες στην Ιταλία (με επικρατέστερες ημερομηνίες 29 Ιουλίου ή 5 Αυγούστου) ο συνασπισμός 5 αστέρων και Λέγκας του Βορρά έχουν βάλει ένα στόχο…

που έχει προκαλέσει τρόμο στις Ηνωμένες Πολιτείες: να “τελειώσουν” την αγορά 90 πολεμικών μαχητικών F-35, μια αγορά της κυβερνήσεως Μόντι η οποία είχε χαρακτηριστεί η αγορά του αιώνα.

Ο λόγος είναι απλός: Οι Ιταλοί θέλουν να αναβιώσουν την ιταλική βιομηχανία την οποία έβαλαν στόχο και κατάφεραν οι Γερμανοί να καταστρέψουν. Ο ιταλικός στόχος πλέον βλάπτει και τις ΗΠΑ, κάτι που δείχνει ότι σύντομα ΗΠΑ-Γερμανία θα κάνουν κοινό μέτωπο κατά των Ιταλών αντι-ευρωπαϊστών.

Μετά από τα όσα συνέβησαν και το “πραξικόπημα” που έγινε στη γείτονα χώρα είναι ξεκάθαρο ότι 5 αστέρες και Λέγκα του Βορρά θα αυξήσουν κατά πολύ τα ποσοστά τους, με αποτέλεσμα να προσπαθούν οι άνθρωποι των τραπεζών στη χώρα να σχηματίσουν κυβέρνηση τεχνοκρατών.

Εκτός αυτού στην Ιταλία έχει προκληθεί σάλος και λόγω μιας δήλωσης του Γερμανού Επίτροπου Προϋπολογισμού, Γκίντερ Έτινγκερ, ο οποίος φέρεται να είπε ότι οι χρηματαγορές “θα μάθουν στους Ιταλούς πώς να ψηφίζουν”.

Η αποκάλυψη αυτή προκάλεσε την οργή όλου του πολιτικού κόσμου στην ιταλική χερσόνησο, με τον ηγέτη της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι, να ζητά την άμεση παραίτηση του Γερμανού αξιωματούχου.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι υπάρχει εσωτερικός πόλεμος στην Ένωση, με τους ανθρώπους του Βερολίνου και των Βρυξελλών να βγάζουν το πιο μοναρχικό τους πρόσωπο…

Τέλος, δείτε τα όσα είπε ο πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, Κυριάκος Βελόπουλος, στην αρχή της σημερινής του εκπομπής για τον βιασμό της “δημοκρατίας” στην Ιταλία και τον ρόλο ΗΠΑ-Γερμανίας:

Κ. Βελόπουλος: ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην Ιταλία κ.α.

Κ. Βελόπουλος: ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ τα όσα συμβαίνουν αυτές τις μέρες στην ΙΤΑΛΙΑ κ.α.

Gepostet von VoiceNews.gr am Dienstag, 29. Mai 2018

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares