Τρίτη , 29 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΕΠΟ απάντησε στα περί ΑΠΕΙΛΩΝ από FIFA-UEFA λόγω διαφθοράς…

Η ΕΠΟ απάντησε στα περί ΑΠΕΙΛΩΝ από FIFA-UEFA λόγω διαφθοράς...


Η ΕΠΟ απάντησε σε δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, σύμφωνα με το οποίο FIFA και UEFA την.. απείλησαν με “ξήλωμα” και διορισμό νέας Προσωρινής Διοίκησης, αν δεν εφαρμοστούν αυστηρά οι κανονισμοί του Κώδικα Δεοντολογίας που σχετίζονται με την παραπομπή παραγόντων που -με δηλώσεις τους- δυσφημούν το ποδόσφαιρο.


Η ΕΠΟ αναφέρει πως βρίσκεται σε στενή διεργασία με FIFA – UEFA και την Επιτροπή Παρακολούθησης του ελληνικού ποδοσφαίρου, και πως ουδέποτε δέχθηκε “απειλή” ή.. κίτρινη κάρτα, κάτι που αναφέρεται στο δημοσίευμα της “Live Sport”.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ
“Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017.

Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με την FIFA, την UEFA ‎και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας.

Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες «απείλησαν» την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί «κίτρινης κάρτας» ‎και «νέας ΠΔΕ» προκαλούν θυμηδία και μόνον.

Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και‎ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι”.
newsit.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares