Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που «ξεσκέπασε» τον Μόργκαν Φρίμαν…

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος που «ξεσκέπασε» τον Μόργκαν Φρίμαν...

Η Ελληνοαμερικανίδα δημοσιογράφος του CNN που ξεσκέπασε τον πολυαγαπημένο Χολιγουντιανό ηθοποιό όχι μόνο ακολούθησε το ρεύμα του κινήματος #metoo, αλλά βρήκε και ομοιοπαθούσες άλλες επτά γυναίκες που είχαν ράμματα για τη γούνα του

Στο εξής για την Κλόε Μέλας η καριέρα της ως δημοσιογράφου πιθανότατα θα χωρίζεται σε δύο περιόδους: την προ σκανδάλου Μόργκαν Φρίμαν και τη μετά αυτό. Από την 29η Μαΐου η ελληνικής καταγωγής Χλόη έχει κάθε δικαίωμα να συστήνεται ως «η ρεπόρτερ που ξεσκέπασε τον ασελγή, τον γερο-σάτυρο Φρίμαν».

Το γεγονός ότι ο 81χρονος Αμερικανός σούπερ σταρ έχει υποδυθεί τον Μεγαλοδύναμο σε τουλάχιστον δύο χολιγουντιανές ταινίες, ενώ έχει παρουσιάσει τη σειρά ντοκιμαντέρ «Η ιστορία του Θεού», προσδίδει μια διάσταση θεοκτονίας σε αυτό που αποτόλμησε η Χλόη Μελά: κατηγόρησε δημόσια, γραπτώς και ενυπόγραφα τον Μόργκαν Φρίμαν για ανάρμοστη, αισχρή και προσβλητική συμπεριφορά εις βάρος δέκα γυναικών. Μάλιστα, μία από αυτές ήταν η Χλόη, οπότε δεν ήταν απλώς όργανο αποκάλυψης, αλλά και θύμα. Εάν, δε, επαληθευτούν οι διαδόσεις για την καταγωγή της, ότι είναι απόγονος του Παύλου Μελά, τότε η δράση της Χλόης αποκτά τη διάσταση μιας αποστολής από το πεπρωμένο.

Η συνέχεια του κειμένου εδώ.

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares