Κυριακή , 20 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή…

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή…

Ταραχή προκαλεί στο πολιτικό σύστημα η ανοδική πορεία της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ στις προτιμήσεις των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Στη νέα δημοσκόπηση της Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΪ, γίνεται αντιληπτή η αποστροφή των Ελλήνων ψηφοφόρων στην υπάρχουσα κυβέρνηση και η στροφή τους προς τα μικρά κόμματα.

Η δυναμική της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ του Κυριάκου Βελόπουλου αποδεικνύεται από το 1,5% που συγκέντρωσε στην πρόθεση ψήφου.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για ένα κόμμα που δεν έχει εξωτερική χρηματοδότηση και είναι στην πολιτική σκηνή λιγότερο διάστημα από τα υπόλοιπα της δημοσκόπησης.

Ζητήσαμε από τον Πρόεδρο της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κο Βελόπουλο να μας σχολιάσει τη δημοσκόπηση, ωστόσο αρνήθηκε ευγενικά λέγοντας πως είναι πάγια θέση του να μην σχολιάζει δημοσκοπήσεις.Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή…

Στα υπόλοιπα ποσοστά, η ΝΔ έχει προβάδισμα 11,5 μονάδων συγκεντρώνοντας ποσοστό 31% έναντι 19,5% του ΣΥΡΙΖΑ. Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 6,6% και ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 6,5%.

Στην εκτίμηση πρόθεσης ψήφου με αναγωγή η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ φτάνει το 12,5 μονάδες με τη ΝΔ να συγκεντρώνει 34% και ο ΣΥΡΙΖΑ 21,5%. Στην τρίτη θέση ισοψηφούν ΚΙΝΑΛ και Χρυση Αυγή με 7,5%.

Tα υπόλοιπα αποτελέσματα της δημοσκόπησης: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή… Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ τα διαλύει ΟΛΑ! Είναι 6ο κόμμα και ταράζει τη Βουλή…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares