Παρασκευή , 29 Μαρτίου 2024

Η γυναίκα του Σουμάχερ μιλάει για πρώτη φορά για την υγεία του: “Κάθεται και ΔΑΚΡΥΖΕΙ”…

Για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε η γυναίκα του, Κορίνα. Συγκεκριμένα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα εγκάρδιο γράμμα που έστειλε η…γυναίκα του Σουμάχερ, στον φίλο τους και Γερμανό μουσικό Σάσα Χερχενμπαχ, ο οποίος και έγραψε ένα τραγούδι προς τιμήν του με τίτλο «Γεννημένος να μάχεται».

Στο γράμμα, η Κορίνα χαρακτηρίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ ως «μαχητή που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει».

«Θέλω να σε ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμα και το ωραίο δώρο σου, το οποίο μας βοηθάς σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Είναι καλό να λαμβάνουμε τέτοιου είδους ευχές και λόγια με καλές προθέσεις, τα οποία αποτελούν υποστήριξη για την οικογένειά μας.

Για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ μίλησε η γυναίκα του, Κορίνα, στέλνοντας ένα γράμμα σε έναν Γερμανό συνθέτη.Ξέρουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν θα εγκαταλείψει», ήταν μερικά από τα λόγια της συζύγου του Σουμάχερ.

Μάλιστα το περιεχόμενο αυτής της επιστολής θεωρείται η πρώτη δήλωση της γυναίκας του Σουμάχερ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του την ώρα που έκανε σκι.

Με την σειρά του ο συνθέτης ανέφερε πως έμεινε έκπληκτος με την απάντηση που έλαβε.

Ωστόσο ο καλλιτέχνης δεν είπε περισσότερα για την υγεία του πρωταθλητή της Formula 1.

Το γράμμα θεωρείται πως γράφτηκε το 2014, ένα χρόνο μετά το ατύχημα του Σουμάχερ, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τον συνθέτη.

Στο γράμμα, η Κορίνα χαρακτηρίζει τον Μίκαελ Σουμάχερ ως «μαχητή που δεν πρόκειται ποτέ να εγκαταλείψει».  Να σημειωθεί πως ακόμη και σήμερα, η κατάσταση της υγείας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή αποτελεί μυστήριο, αφού μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, δεν έχει εμφανιστεί ποτέ δημοσίως, ενώ ακόμα και η τοποθεσία όπου συνεχίζεται η αποθεραπεία του είναι άγνωστη.

Φήμες τον θέλουν να βρίσκεται στο σπίτι του στην Ελβετία, όπου λαμβάνει την ιδιαίτερη φροντίδα του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Πάντως σε πρόσφατο δημοσίευμά της, η Paris Match είχε περιγράψει την ζωή του Μίκαλε Σουμάχερ, αναφέροντας πως κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο και πως δακρύζει κάθε φορά που βλέπει την θέα από το δωμάτιό του.
iefimerida.gr

Shares