Κυριακή , 23 Φεβρουαρίου 2020
Τελευταία Νέα

Η Γερμανία ΕΚΤΟΥΡΚΙΖΕΤΑΙ με την ανοχή του κράτους! Τους δίνουν ΗΘΙΚΗ κάλυψη στην ΕΙΣΒΟΛΗ…


Οι Τούρκοι έχουν αποδείξει ότι στη Γερμανία μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν με την ανοχή του κράτους πάντοτε. Έτσι, χθες έγινε μια μεγαλειώδης πορεία στην Κάτω Σαξονία από Τούρκους εθνικιστές οι οποίοι υποστηρίζουν την εισβολή στη Συρία κατά των Κούρδων.


Μάλιστα η συγκέντρωση ξεκίνησε με τα ηχεία να παίζουν τον Τουρκικό ύμνο (και τον Γερμανικό φυσικά μετά, για να κρατηθούν τα προσχήματα) και και τους Τούρκους να κρατούν πανό υβριστικά κατά των Κούρδων.

Είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί από την πρώτη στιγμή υποστήριξαν ηθικά την Τουρκική εισβολή, ενώ σε συλλαλητήρια των Κούρδων αντέδρασαν βίαια τη στιγμή που αφήνουν τους Τούρκους εθνικιστές να αλωνίζουν.
Θυμίζουμε κιόλας ότι η εισβολή των Τούρκων έγινε με τα Γερμανικά Leopard, προκαλώντας σάλο στη Γερμανία. Με λίγα λόγια, για άλλη μια φορά Τούρκοι και Γερμανοί είναι χέρι-χέρι στο έγκλημα.
Υ.Γ. Θυμίζουμε ότι και η γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας ξεκίνησε μετά από πρόταση των Γερμανών στρατιωτικών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι εάν δεν εξαλειφθεί το ελληνικό στοιχείο στην περιοχή η Τουρκία δεν θα μπορέσει να αποκτήσει εθνική ασφάλεια…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares