Πέμπτη , 19 Μαΐου 2022
Τελευταία Νέα

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Σαλβίνι για το ΚΥΠΡΙΑΚΟ! Είπε αυτό που ΚΑΜΙΑ ελληνική κυβέρνηση δεν τολμάει…

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών και γραμματέας της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, βρίσκεται σήμερα στη Μόσχα και έκανε μια δήλωση την οποία θα έπρεπε να κάνουν έχουν κάνει οι πολιτικοί στην Ελλάδα.

Αναφερόμενος στις οικονομικές κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, τις χαρακτήρισε «οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική παραφροσύνη», ενώ αναφέρθηκε και στο Κυπριακό, λέγοντας πως:

«Επιβάλλουμε κυρώσεις στην Ρωσία για ενδεχόμενες παραβιάσεις σε βάρος της Ουκρανίας και χρηματοδοτούμε, τρέχουμε από πίσω και προσπαθούμε να πείσουμε να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, μια ξένη χώρα η οποία έχει θέσει υπό στρατιωτική κατοχή μία από τις 27 χώρες μέλη της Ε.Ε. Πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο».

Είναι πραγματικά θλιβερό. Η δήλωση αυτή έγινε από έναν Ιταλό πολιτικό, και η Ιταλία φημίζεται για την ανθελληνική της στάση εδώ και δύο αιώνες. Από την άλλη, στην Ελλάδα κανείς δεν τολμάει να θίξει το θέμα αυτό ενώ παρακαλάνε και να μπει στην Ε.Ε. η Τουρκία γιατί νομίζουν ότι θα σταματήσει να προκαλεί. Μικροί πολιτικοί και μικροπολιτική…

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares