Τετάρτη , 30 Σεπτεμβρίου 2020
Τελευταία Νέα

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ οι Αλβανοί στα Σκόπια; Η πΓΔΜ παραμένει σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση…

ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ έτοιμο να ΕΚΡΑΓΕΙ οι Αλβανοί στα Σκόπια; Η πΓΔΜ παραμένει σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ κατάσταση...


Φαίνεται ότι στα Σκόπια κάνουν πως έχουν ξεχάσει το μεγάλο Αλβανικό πρόβλημα. Οι Αλβανοί παρότι στηρίζουν την κυβέρνηση συνεχίζουν να θεωρούν ότι θα έχουν λάβει όσα «δικαιούνται», κι αυτό τα Αλβανικά ΜΜΕ το σχολιάζουν συνεχώς.


«Ούτε ένα σχέδιο, ούτε μια στρατηγική για να βγούμε από αυτό το αδιέξοδο για την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της χώρας, των εσωτερικών προβλημάτων, των προβλημάτων των Αλβανών, που εξακολουθούν να θεωρούνται ως πολίτες β΄ κατηγορίας» έγραψε χαρακτηριστικά ένας Αλβανός αναλυτής στο albeu.com.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει οι Αλβανοί στα Σκόπια έχουν μια αδύναμη πολιτική εκπροσώπηση, την πιο αδύναμη ιστορικά μάλιστα και καταλήγει πως «Οι Αλβανοί δεν είναι καν σε θέση να πάρουν το μερίδιο που τους αναλογεί στον προϋπολογισμό ώστε να αντιπροσωπεύονται με αξιοπρέπεια σε κρατικούς θεσμούς».

Ο Μουχαμέρ Παγιαζίτι καταλήγει πως πρέπει οι Αλβανοί να μποϊκοτάρουν το Σκοπιανό κράτος το οποίο ενώ παίρνει φόρους από τους Αλβανούς συνεχίζει να αρνείται την Αλβανική γλώσσα και τα εθνικά τους σύμβολα.
Μην σας φανεί λοιπόν παράξενο αν σύντομα δούμε νέο ξέσπασμα βίας από τους Αλβανούς και εξεγέρσεις. Τα Σκόπια συνεχίζουν να είναι αποσταθεροποιημένα και σε κίνδυνο…
Με πληροοφορίες από echedoros-a.gr

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου...
Shares